EUR: 331,65 Ft
CHF: 303,32 Ft
2019. december 10., kedd
Judit

Sport

A vak is látta, hogy ez gól volt! – Videó!

Ismét kiderült, hogy szükség lenne a videóbíró bevezetésére a labdarúgásban, hiszen a Real Betis–FC Barcelona spanyol bajnoki mérkőzésen a katalán együttesnek nem adtak meg egy szabályos gólt.

Bár a meccs összképét nézve a Barcelona játékosai elégedettek lehetnek az 1-1-es eredménnyel, hiszen az idei szezon egyik leggyengébb teljesítményét nyújtották, azonban a játékvezető igen csúnyán benézett egy gólt. Történt ugyanis, hogy a 76. percben 1-0-s hazai vezetésnél egy jobb oldali beadást követően Luis Suárez lőtte el a labdát, amelyet Aissa Mandi, a hazaiak védője vágott ki, csakhogy a labda cirka egy méterre bent volt a kapuban. A televíziós lassításokból egyértelműen kiderült, hogy szabályos találattól fosztották meg a Barcát, Alejandro Hernandez Hernandez bíró azonban ezt nem látta.


A találkozó után Luiz Enrique, a Barcelona vezetőedzője ismételten a videobíró-rendszer bevezetése mellett foglalt állást.

– Láttam egy fotót az akcióról. Most is azt mondom, amit korábban: a játékvezetőknek szükségük van segítségre, és ebbe a technikai támogatás is beletartozik – mondta a 46 éves edző.

Ezzel a döntetlennel a Barcelona igen nehéz helyzetbe került, mivel hátránya a listavezető Real Madriddal (amely tegnap 3-0-ra verte a Real Sociedadot) szemben már négy pontra dagadt, ráadásul a fővárosiak egy meccsel kevesebbet játszottak.

Kapcsolódó Cikkek