EUR: 331,09 Ft
CHF: 302,29 Ft
2019. december 07., szombat
Ambrus

Extra

Abszolút nyerő a Tankcsapda

Ahogy minden évben, a MAHASZ most is elkészítette top 100-as eladási listáját, amelynek a 2016-os fogyások alapján a Tankcsapda tudta megkaparintani az első helyét.

Érdekesség, hogy az élbolyban szinte csak rockzene szerepel, az első 13 között csupán kettő nem gitárzene. A banda Dolgozzátok fel! című dupla feldolgozáslemeze már hatszoros platina, több mint 24 ezer példány fogyott belőle. A második helyre a Kowalsky meg a Vega került, ám a Tankcsapda a harmadik helyet is megkaparintotta magának a Három rohadék rockcsempész című DVD-jével.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Visszatér a színpadra Demjén Ferenc

  Visszatér a színpadra Demjén Ferenc

  Egy év kényszerpihenő után december végi nagy koncertjén tér vissza a színpadra Demjén Ferenc. A 72 éves énekes napról-napra jobban van, a mozgás sem jelent neki gondot, és az elmúlt hónapok történéseire is tisztán emlékszik.

 • Megegyezett L.L. Junior és Csilla

  Megegyezett L.L. Junior és Csilla

  L.L. Junior tegnap közleménybe tudatta a nyilvánossággal, sikerült megegyezniük volt párjával kisfiúk, a hatéves Lacika felügyeletéről.

 • Lefestette magát Gelencsér Timi

  Lefestette magát Gelencsér Timi

  Új szerepben próbálhatta ki magát a TV2 Catch versenyzője, Gelencsér Tímea. A 2016-os Miss World Hungary győztese Borbás Edina legújabb könyvének, A Szeráj borítóján látható a főhősnő, Szófia szerepébe.