EUR: 330,80 Ft
CHF: 301,72 Ft
2019. december 06., péntek
Miklós

Tech

Állást ajánlott Barack Obamának a Spotify

Álláshirdetést tett közzé a lejátszási listák elnöki tisztségének betöltésére a Spotify streaming-szolgáltató: a posztot tökéletesen Barack Obamára, a jövő héten távozó amerikai elnökre szabták.

“Helló, Barack Obama, úgy tudom, hogy érdekelné Önt egy állás a Spotify-nál. Látta ezt?” – írta Daniel Elk vezérigazgató Twitter-üzenetében utalva a hirdetés linkjére.


A leírás szerint a jelentkezőnek “legalább nyolcévi vezetői tapasztalattal kell rendelkeznie egy nagy nemzet élén”, és jó kapcsolatokat kell ápolnia számos művésszel és zenésszel. “Szeretnénk tudni, hogy játszott-e már Kendrick Lamar a születésnapi partiján” – olvasható az álláshirdetésben, ami utalás arra, hogy Barack Obama 55. születésnapi ünnepségén múlt év augusztusában a rapper is jelen volt.

Egy másik feltétel, hogy az elnöknek jó csapatjátékosnak kell lennie, kiváló munkaerkölccsel, sőt Nobel-díjat is kell birtokolnia. A jelöltnek továbbá szenvedélyesen kell tudni beszélni a lejátszási listákról a különböző sajtótájékoztatókon.

Barack Obamáról köztudott, hogy rendszeresen humorosan dicsérte a Spotify műsorlistáit. A Fehér Házban töltött második elnöki periódusa idején pedig közzétette az elnöki vakációkon hallgatott hivatalos listákat is. Néhány órával azután, hogy múlt év augusztusában is megjelent, az elnöki lista lett a leghallgatottabb a Spotify-on.

Az álláshirdetést néhány nappal az után tették közzé, hogy napvilágot látott Barack Obama csipkelődése arról, hogy az elnöki lejátszási lista népszerűsége okán várja a Spotify állásajánlatát.

Kapcsolódó Cikkek