EUR: 331,09 Ft
CHF: 302,29 Ft
2019. december 08., vasárnap
Mária

Extra

Dobrády Ákos és Iszak Eszti: Hollywoodban békül az álompár

A Lokál olvasója szerda hajnalban Iszak Esztire és Dobrády Ákosra lett figyelmes a reptéren. Az egykori álompár az USA felé vette az irányt. Úgy tűnik, nem sokáig bírták egymás nélkül, és a nyári, viharos szakítás után mára mindketten nyitottak a békülésre.

Iszak Universal

/Fotó: Instagram – Universal Studios Hollywood

Tavaly augusztusban robbant a hír, hogy a Viva Tv csinos műsorvezetője és a TNT frontembere öt hosszú év után szakított. Dobrády Ákos vállalta: ő az oka annak, hogy a kapcsolatuk zátonyra futott, mert elhanyagolta Esztert, és csak a munkájával foglalkozott. A modell-műsorvezető elválásukat követően villámgyorsan válogatott labdarúgónk, Szalai Ádám mellett kötött ki, de a búfelejtő románc amilyen gyorsan jött, olyan gyorsan ment is, és a novembert már külön töltötték a fiatalok. Nem sokkal később, karácsony közeledtével Dobrády Ákos sokat sejtetően nyilatkozott egy Kasza Tibivel folytatott beszélgetése során, amiből kiderült: ismét közelítenek egymáshoz Eszterrel.


– Dehogyis engedtem el ezt a kapcsolatot! Öt év hosszú idő… Nagyon sok mindent megtennék, hogy visszakapjam Esztit, és próbálok is tenni érte. Elindult egy kis párbeszéd kettőnk között, és nagyon boldog vagyok, hogy nyitott ezekre a beszélgetésekre. Mindketten úgy érezzük, hogy ez az öt év többet ér annál, mintsem hogy elvesszen a semmibe. Nem vagyunk még együtt, de elindultunk egy úton, és aztán meglátjuk, mi kerekedik ki belőle – mondta a videóban az énekes, aki nem csak a levegőbe beszélt. Úgy tűnik, most Hollywoodig repítette szíve hölgyét, akinek régi nagy álma volt, hogy egyszer közelről is megcsodálhassa kedvenc filmjei helyszínét.

– Szerda hajnalban a repülőtérre érkezve Iszak Esztire és Dobrády Ákosra lettem figyelmes. Úgy tudtam szakítottak, így egy pillanatra nagyon meglepődtem, hogy együtt látom őket. Eszter izgatottnak tűnt, mindkettőjüknek fülig ért a szájuk, és el sem mozdultak egymás mellől, úgyhogy a történetük még egész biztosan nem ért véget – mesélte olvasónk, akinek állítását tökéletesen alátámasztják Eszti hollywoodi képei a közösségi oldalán.


Dobrády Ákos és Iszak Eszter - Glamour gála 2016 /Fotó: Máté Krisztián

Dobrády Ákos és Iszak Eszter – Glamour gála 2016 /Fotó: Máté Krisztián

Napok óta láthatjuk, ahogy Iszak Eszti az Universal Studiosban tett látogatásáról készült képekkel és videókkal árasztja el Instagramját, és most már az sem titok, kivel vágott bele a felejthetetlen kalandba. Bár a szerelmes, gondtalan közös képek Ákossal még váratnak magukra, egy biztos, a zenész tényleg igyekszik mindent megtenni, hogy a kedvében járjon és ismét a megfelelő mederbe terelje a dolgokat. Úgy tűnik, sikerrel is jár, hiszen a fotók tanúsága szerint kedvese csakúgy repes a boldogságtól, és nem kizárt, hogy ismét hivatalosan is egy párként térnek vissza a vakációból.

Kapcsolódó Cikkek

 • Visszatér a színpadra Demjén Ferenc

  Visszatér a színpadra Demjén Ferenc

  Egy év kényszerpihenő után december végi nagy koncertjén tér vissza a színpadra Demjén Ferenc. A 72 éves énekes napról-napra jobban van, a mozgás sem jelent neki gondot, és az elmúlt hónapok történéseire is tisztán emlékszik.

 • Megegyezett L.L. Junior és Csilla

  Megegyezett L.L. Junior és Csilla

  L.L. Junior tegnap közleménybe tudatta a nyilvánossággal, sikerült megegyezniük volt párjával kisfiúk, a hatéves Lacika felügyeletéről.

 • Lefestette magát Gelencsér Timi

  Lefestette magát Gelencsér Timi

  Új szerepben próbálhatta ki magát a TV2 Catch versenyzője, Gelencsér Tímea. A 2016-os Miss World Hungary győztese Borbás Edina legújabb könyvének, A Szeráj borítóján látható a főhősnő, Szófia szerepébe.