EUR: 321,72 Ft
CHF: 280,41 Ft
2018. október 17., szerda
Hedvig

Extra

Angelina Jolie újra mosolyog

Mintha kicserélték volna Angelina Jolie-t az ünnepek alatt. Úgy tűnik, a válási hercehurcája miatti nehéz időszak már a múlté, ugyanis felhőtlenül és mosolyogva láthatták a coloradói rajongói, amint gyermekeivel síelt a színésznő. Az egyik helyi árus elmondása szerint mintha nem is vált volna el Angelina, annyira közvetlen és kedves volt mindenkivel. Nagyon örült, hogy pihenhetett a gyerekeivel, akik szintén nagyon jól érezték magukat.

Crested Butte, CO - Newly single Angelina Jolie and her kids celebrated New Year together in Colorado, without Brad Pitt. Today, the Hollywood A-Lister took Shiloh and Knox Leon out for ice-cream and some shopping. January 2, 2017, Image: 309866071, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, AKM-GSI

Angelina Jolie  és gyermekei: Shiloh (b) and Knox (j)LeonCredit line: Profimedia, AKM-GSI

Kapcsolódó Cikkek

  • Tápai Szabina: Azonnal beleszeretettem Kucserába

    Tápai Szabina: Azonnal beleszeretettem Kucserába

    Tápai Szabina és Kucsera Gábor megismerkedésének története akár egy hollywoodi filmbe is beleillene. Románcuk azonban nem volt zökkenőmentes, egyszer még szakítottak is, öt év külön töltött idő után azonban rájöttek: egymásnak teremtették őket.

  • 45 napig sírt Will Smith neje

    45 napig sírt Will Smith neje

    Will Smith felesége, Jada néhány hónappal ezelőtt indította el saját beszélgetős műsorát, a Red Table Talkot. Az elmúlt időszakban számtalan meglepő családi titokról rántotta le a leplet a kamerák előtt: kiderült például, hogy lányuk tinédzserként depressziós volt, és többször is megvagdosta magát.