EUR: 323,94 Ft
CHF: 280,88 Ft
2018. június 21., csütörtök
Alajos, Leila

Extra

Anyaszült meztelen Robbie Williams – Fotó!

Bár a világ napról-napra változik, ez azonban nem mondható el az énekes fenegyerekről.Az eddig sem éppen botrányoktól mentesen élő Wiiliams-nek most is sok embernél sikerült kivernie a biztosítékot.

Az egykori Take That együttes énekese anyaszült meztelenül fotóztatta le magát. Nagy valószínűséggel bizonyára sokkal többen örülnek az énekes meztelenségének, mint ahányan kritizálják emiatt.


Persze Robbie arra azért nagyon vigyázott, hogy férfiasságát eltakarja. Azt már csak a felesége árulhatná el, (no és még oly sok hölgy) hogy vajon ehhez a művelethez valóban szükség van-e az énekes mindkét kezére.

De mondjon bárki bármit, az tény, Robbie Williams joggal mosolyog teli szájjal. A 42 éves énekes nem hiába gyúr keményen, hiszen láthatóan szuper formában van. Így még az is megbocsájtható neki, hogy a kép nagy valószínűséggel csak marketingfogás, mivel úgy tudni, a nemrégiben megjelent lemeze nem fogy annyira, mint amennyire azt a kiadó szerette volna.

Robbie WilliamsTake the all-new RobBot quiz for a little something to get you through to the weekend..,, Image: 312018031, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Face To Face A

Fotó: Profimedia, Face To Face A

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

  • Korda György: A Jóistenre bíztam az életem

    Korda György: A Jóistenre bíztam az életem

    Korda György habár vallásos családban nevelkedett, egészen addig nem tartotta magát igazán hívőnek, mígnem három évvel ezelőtt az intenzív osztályon fekve a Jóisten kezébe nem adta a sorsát.

  • Várandósan költözködik Kollányi Zsuzsi

    Várandósan költözködik Kollányi Zsuzsi

    Kollányi Zsuzsi boldogabb, mint valaha, hisz szerelmével, Attilával első közös gyermeküket várják, méghozzá egy kisfiút. A szülés előtt azonban még napirenden van egy költözés is, a hetedik hónapban járó énekesnő a Lokálnak elárulta: két hónapjuk maradt otthont találni.