2019. december 06., péntek
Miklós

Extra

Anyaszült meztelen Robbie Williams – Fotó!

Bár a világ napról-napra változik, ez azonban nem mondható el az énekes fenegyerekről.Az eddig sem éppen botrányoktól mentesen élő Wiiliams-nek most is sok embernél sikerült kivernie a biztosítékot.

Az egykori Take That együttes énekese anyaszült meztelenül fotóztatta le magát. Nagy valószínűséggel bizonyára sokkal többen örülnek az énekes meztelenségének, mint ahányan kritizálják emiatt.


Persze Robbie arra azért nagyon vigyázott, hogy férfiasságát eltakarja. Azt már csak a felesége árulhatná el, (no és még oly sok hölgy) hogy vajon ehhez a művelethez valóban szükség van-e az énekes mindkét kezére.

De mondjon bárki bármit, az tény, Robbie Williams joggal mosolyog teli szájjal. A 42 éves énekes nem hiába gyúr keményen, hiszen láthatóan szuper formában van. Így még az is megbocsájtható neki, hogy a kép nagy valószínűséggel csak marketingfogás, mivel úgy tudni, a nemrégiben megjelent lemeze nem fogy annyira, mint amennyire azt a kiadó szerette volna.

Robbie WilliamsTake the all-new RobBot quiz for a little something to get you through to the weekend..,, Image: 312018031, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Face To Face A

Fotó: Profimedia, Face To Face A

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Visszatér a színpadra Demjén Ferenc

  Visszatér a színpadra Demjén Ferenc

  Egy év kényszerpihenő után december végi nagy koncertjén tér vissza a színpadra Demjén Ferenc. A 72 éves énekes napról-napra jobban van, a mozgás sem jelent neki gondot, és az elmúlt hónapok történéseire is tisztán emlékszik.

 • Megegyezett L.L. Junior és Csilla

  Megegyezett L.L. Junior és Csilla

  L.L. Junior tegnap közleménybe tudatta a nyilvánossággal, sikerült megegyezniük volt párjával kisfiúk, a hatéves Lacika felügyeletéről.

 • Lefestette magát Gelencsér Timi

  Lefestette magát Gelencsér Timi

  Új szerepben próbálhatta ki magát a TV2 Catch versenyzője, Gelencsér Tímea. A 2016-os Miss World Hungary győztese Borbás Edina legújabb könyvének, A Szeráj borítóján látható a főhősnő, Szófia szerepébe.