2019. december 14., szombat
Szilárda

Egyéb IV.kerület

Bardhi Európa legjobbjai között

A spanyol Marca című napilap összeállított egy top 10-es listát azon 19 és 23 éves labdarúgókról, akik valamely első osztályú bajnokság legjobb legjobb góllövői közé tartoznak.

Magyarországról egyetlen játékos került be a legjobbak közé: Enis Bardhi, aki nyolc találatával hármas holtversenyben vezeti a hazai góllövőlistát a ferencvárosi Marco Djuricinnal és az időközben Dél-Koreába igazolt egykori Videoton FC-játékossal, Feczesin Róberttel.
Az újpesti középpályás az előkelő hatodik helyen végzett a madridi újság összeállításában.
– Ez egy óriási elismerés nekem, mert tényleg nem számítottam rá – mondta a játékos. – Természetesen az motivál, hogy még jobb legyek, még magasabbra jussak. A tavalyi vesztes kupadöntő után égek a vágytól, hogy idén győzelemhez segítsem a csapatom. Remélem, egy fokkal több szerencsénk lesz, mint az előző kiírásban, és akkor meglehet a siker. A kupán kívül mindenképpen feljebb kell kapaszkodnunk a bajnokságban, a cél a minél jobb helyezés elérése a szezon végére.

Bardhi 2014-ben került Újpestre, és rögtön meghatározó játékosa lett a klubnak. Emellett a macedón válogatottban is folyamatosan szerepel. És bár az elmúlt időszakban olyan hírek is napvilágot láttak, hogy távozik Újpestről, a játékos elmondta, minden energiáját a csapat felkészülésére fordítja.

Kapcsolódó Cikkek

 • Nevezz és nyerj a Csarnok Kupán!

  Nevezz és nyerj a Csarnok Kupán!

  A 39 éves múlttal rendelkező Csarnok Kupa a térség egyik kiemelkedő téli teremlabdarúgó tornája, mely az elmúlt években nemzetközi eseménnyé nőtte ki magát.
  Az MLSZ Zala Megyei Igazgatóságának szakmai partnerségével rendezett tornára három kategóriában – Öregfiúk 2. (45+), Öregfiúk 1. (34+), Felnőttek – lehet nevezni.

 • Pár óra alatt elfogytak a jótékony sütik

  Pár óra alatt elfogytak a jótékony sütik

  A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Önkormányzat idén már harmadik alkalommal rendezte meg a Karácsonyi Jótékonysági Vásárt, amit olyannyira nagy érdeklődés fogadott, hogy fél délelőtt alatt elkapkodták a süteményeket.