2019. december 08., vasárnap
Mária

Extra

Bieber alsógatyás képekkel bombázta Wahlberget

Fotó:twitter

Fotó:twitter

Fotó: twitter

Fotó: twitter

Justin Bieber és Mark Wahlberg ugyanannak az alsónemű márkának pózoltak.

A fiatal énekest évekkel ezelőtt kérték fel fotózásra, és állítólag annyira megörült, hogy Wahlberg nyomdokaiba léphet, hogy napokig bombázta alsóneműs fotóival, és arra kérte, mondja el véleményét. – Justin nagyon kedves fiatalember, barátok is vagyunk, és sok időt töltöttünk együtt. Majd egyszer csak elkezdte küldözgetni a félmeztelen képeit. Visszaírtam neki, hogy könyörgöm, ne tedd, tisztes családapa vagyok –mesélte Mark az egyik amerikai videóblognak nevetve.

Kapcsolódó Cikkek

 • Visszatér a színpadra Demjén Ferenc

  Visszatér a színpadra Demjén Ferenc

  Egy év kényszerpihenő után december végi nagy koncertjén tér vissza a színpadra Demjén Ferenc. A 72 éves énekes napról-napra jobban van, a mozgás sem jelent neki gondot, és az elmúlt hónapok történéseire is tisztán emlékszik.

 • Megegyezett L.L. Junior és Csilla

  Megegyezett L.L. Junior és Csilla

  L.L. Junior tegnap közleménybe tudatta a nyilvánossággal, sikerült megegyezniük volt párjával kisfiúk, a hatéves Lacika felügyeletéről.

 • Lefestette magát Gelencsér Timi

  Lefestette magát Gelencsér Timi

  Új szerepben próbálhatta ki magát a TV2 Catch versenyzője, Gelencsér Tímea. A 2016-os Miss World Hungary győztese Borbás Edina legújabb könyvének, A Szeráj borítóján látható a főhősnő, Szófia szerepébe.