EUR: 331,09 Ft
CHF: 302,29 Ft
2019. december 07., szombat
Ambrus

Extra

Breaking! Chuck Norris saját ásványvizet dob piacra

Saját ásványvizet dob piacra Chuck Norris amerikai akciósztár. A CForce január végétől lesz kapható az amerikai üzletekben.

A palackozott artézi víz egyelőre a texasi szupermarketekben kerül a polcokra, hamarosan azonban két nagy áruházlánc is forgalmazni fogja – közölte a márka alelnöke és marketingigazgatója az EFE spanyol hírügynökséggel.


Tyler Norris hozzátette, hogy a filmcsillag ásványvizét jelenleg az Amazon internetes áruházban és a cég honlapján lehet kapni, de néhány kisebb texasi bolt is árusítja. Az Amazonon többféle kiszerelésben is kapható az ásványvíz, amelynek ára literenként több mint 2 dollár (mintegy 600 forint).

A víz a 76 éves színész Lone Wolf (Magányos farkas) nevű birtokán lévő természetes tározóból származik. A Houstontól 115 kilométerre, Navasotában lévő ötezer négyzetméteres üzemével a CForce máris az egyik legnagyobb privát ásványvízgyártó.

A cég honlapja szerint a víz nem egyszerűen folydogál a földből, hanem olyan féktelen erővel és intenzitással tör fel egy artézi forrásból, ahogy az csak Chuck Norris félköríves rúgásaitól elvárható. A víz egy 23 ezer éves vulkáni rétegen át jut a felszínre.

A vállalat a bevétel egy részét jótékony célokra, például környezetvédelmi kezdeményezések támogatására és a hátrányos helyzetű gyerekek harcművészeti oktatására fordítja.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Visszatér a színpadra Demjén Ferenc

  Visszatér a színpadra Demjén Ferenc

  Egy év kényszerpihenő után december végi nagy koncertjén tér vissza a színpadra Demjén Ferenc. A 72 éves énekes napról-napra jobban van, a mozgás sem jelent neki gondot, és az elmúlt hónapok történéseire is tisztán emlékszik.

 • Megegyezett L.L. Junior és Csilla

  Megegyezett L.L. Junior és Csilla

  L.L. Junior tegnap közleménybe tudatta a nyilvánossággal, sikerült megegyezniük volt párjával kisfiúk, a hatéves Lacika felügyeletéről.

 • Lefestette magát Gelencsér Timi

  Lefestette magát Gelencsér Timi

  Új szerepben próbálhatta ki magát a TV2 Catch versenyzője, Gelencsér Tímea. A 2016-os Miss World Hungary győztese Borbás Edina legújabb könyvének, A Szeráj borítóján látható a főhősnő, Szófia szerepébe.