EUR: 333,56 Ft
CHF: 303,94 Ft
2019. november 21., csütörtök
Olivér

Extra

Cini kikosarazta exét, kitört a balhé

Zalatnay Sarolta exférje, Márton Csaba párkapcsolatot és pénzt remélt az énekesnőtől, szögezte le lapunknak Cini. Miután azonban visszautasította a férfi közeledését, az támadásba lendült, és közösségi oldalán hazugnak nevezte. Az előadót lánya, Niki védte meg, aki reméli, ezután messziről elkerüli őket egykori nevelőapja.  

Nemrég felbukkant Zalatnay Sarolta hajdani férje, Márton Csaba, aki 12 évvel ezelőtt – amikor az énekesnő bajba került – felszívódott, és mind ez ideig nem hallatott magáról. Pár hete azonban megcsörrent Cini telefonja, és a vonal túlsó végén egykori nagy szerelme volt.


– Meglepődtem, amikor Csaba felhívott, először azt hittem, az édesapja keres, mert őt is ugyanígy hívják. Találkoztunk, átjött hozzánk, itt is aludt az egykori otthonában ugye, de már persze csak mint egy távoli jó barát. Együtt töltöttünk egy kis időt, csináltunk pár közös képet „felejtsük el a múltat” címszóval, és ennyi – idézte az első, békés napokat a Lokálnak Cini, aki ekkor még nem sejtette, exe milyen reményeket dédelget.

Márton Csaba

– Hazudnék, ha azt mondanám, nem éreztem elégtételt, amikor ennyi év után felkeresett, de részemről ebből már akkor sem lehetett volna több. Pár találkozó után már nem igazán jelentkeztem, de ő keresett tovább, és megkérdezte, akkor most együtt vagyunk-e. A válaszom az volt: lélekben talán, néha – vallotta be az énekesnő, akit ezek után hideg zuhanyként ért Csaba sárdobálása.


– Én emberi voltam, nyitott voltam vele, de ez megint nem egyenes dolog, amit művelt. Meglehet, az újrakezdés reménye és a visszautasítás juttatta idáig, de az új munkájához jól jött volna neki a kapcsolatrendszerem, úgyhogy szerintem üzleti érdek is volt a közeledésében – summázta a történteket Cini, akiért lánya teljes mellszélességgel kiállt.

„Soha az életben nem lesz valós indoka Csabának ahhoz, hogy egyetlen tiszteletlen szóval illesse anyukámat. Ez a férfi tiszteletlen és hálátlan. Ez a férfi remélem messziről elkerüli a közeljövőben, mert több embernek nem hagyom kihasználni anyukámat” – írja blogbejegyzésében Niki, akinek sorain Cini könnyekig meghatódott.

– Szavak nincsenek, baromira örülök, hogy Niki ezt így leírta, és lehet, egyszer még megköszönjük Márton Csabának, hogy ezt kihozta belőle, hiszen ez az írás is bizonyítja, hogy a lányomnak csodálatos írói vénája van – örvendezett a legenda, aki ezzel végleg pontot tett volt férjével való kapcsolatára, és csak lánya boldogságára és közelgő fellépéseire koncentrál.

 

Hamarosan megrendezésre kerül az első White Dog Party Magyarországon,melyeken a fehér kutyáké lesz a főszerep.A rendezvény bevételének egy részét az Árvácska Alapítvány kapja,ezen felül egy árverést is szerveznek a számukra.A beharangozó eseményen sztárok és fehér kutyáik közösen készítettek ebkekszet.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

  • Borbély Alexandra: Nem halmoztak el filmszerepekkel

    Borbély Alexandra: Nem halmoztak el filmszerepekkel

    A Testről és lélekről sikere után az egész világ megismerte Borbély Alexandrát. 2017-ben Európa legjobb színésznőjének választották, 2018-ban pedig részt vett az Oscar-gálán. Most a Lokálnak elmesélte, hogy a nagy felhajtás szépen lassan elcsendesedett, és a tévhitekkel ellentétben ma már egyáltalán nem hever a lábai előtt a világ.