2019. december 07., szombat
Ambrus

Egyéb Kecskemét

Csombor Teréz: Slank leszek, mint a sikló

Mióta az eszét tudja, minden szilveszter este fellépett. Most az év utolsó napján a Család ellen nincs orvosság című vígjátékban láthatta a közönség Csombor Terézt, akit ezúttal a darabról, a 2016-os évről és újévi fogadalmairól is kérdeztünk.

– A főnővért alakítja a darabban, mégpedig egy olyan kórházban, ahol karácsony előtt 200 neurológus és egy eltitkolt viszony nem várt gyümölcse bukkan fel. Hogyan áll helyt ebben a helyzetben?


– Szigorúan és határozottan! Az én főnővérem szerencsére mindent jobban tud, mint bárki a világon – vagy legalábbis ezt gondolja magáról. De egy váratlan fordulatnak – és egy lórúgásnyi nyugtatónak – köszönhetően kiderül, hogy a főnővér is ember, sőt nőből van a szentem, akit érzékeny lélekkel áldott meg az ég. S ez az érzékeny lélek mi másra vágyhatna, mint egy szerető társra…

– Készített számvetést? Milyen volt 2016?


– Szép és mozgalmas! Nagyszerű feladatokat hozott az év, és fantasztikus elismeréseket: elnyertem a Színikritikusok Díját, a Pécsi Országos Színházi Találkozón a Maszk Színészegyesület díját vehettem át, a kecskeméti színházban pedig elnyertem a „Város kedvence” díjat. Nagy boldogság volt mind a három! Temérdek gratulációt kaptam, ami azért is volt nagyszerű érzés, mert egyszerre érezhettem a közönség és a szakma figyelmét és szeretetét.

– Hogyan indult neki 2017-nek? Fogadalmak?

– Fogyókúra… az örök feladat! De most kaptam egy remek ötletet, amitől állítólag slank leszek, mint a sikló. Ezt még kipróbálom, de ha nem válik be, nem gyötröm magam többé!

– A színpadon remekül bánik a mostani alkatával is.

– A karaktereimnek nagyon jól áll, csak akkor van baj, ha belenézek a tükörbe, ugyanis elképzelni sem tudom, kit látok benne, mert hogy nem magamat, az biztos. Ráadásul túl vagyok a lakásfelújításon, ami önmagában nagyszerű dolog, de sajnos egy kicsit elkapkodtuk a bútorvásárlást, és úgy alakult, hogy két nagy tükröm lett… Nagy csapás ez…

Kapcsolódó Cikkek

 • Országos jelentőségű a Giro

  A rajt- és célvárosok – Budapest, Győr, Székesfehérvár és Nagykanizsa -, illetve a fővárosi kerületek vezetőinek tartott prezentációt a jövőre Budapestről induló Giro d’Italiáról a GiroHungary2020 csapata.

 • A tehetségeket díjazták

  A tehetségeket díjazták

  November 22-én a Babits Mihály Kulturális Központ rendezvénytermében adta át Ács Rezső polgármester az idei…

 • Hajrá, Kék Tigrisek!

  Hajrá, Kék Tigrisek!

  Jó hír a tatabányai kézilabda kedvelőinek: a hazai ligában elverték a Budakalászt a Kék Tigrisek, és közben meglett az EHF Kupa csoportkörének sorsolása is.