2019. december 10., kedd
Judit

Belföld

Daruval vitték el a Margit hídon karambolozó Mercit – Fotók

Újra jár a 4-es, 6-os villamos a teljes vonalán miután egy Mercedes személyautó balesetet szenvedett a Margit hídon. A Mercedest egy daruval vitték el.

Ahogy arról elsőként a Lokál beszámolt: egy autó ráhajtott az egyik járdaszigetre, ami a villamospályákat választja el, a Margit hídon. A balesetben nem sérült meg senki, az autó viszont akadályozza a villamosforgalmat.


IMG_1607

Fotó: Csudai Sándor

A műszaki mentést a fővárosi hivatásos tűzoltók végezték, fotósunknak sikerült megörökíteni, ahogy egy daruval elszállítják az autót. A BKK közlése szerint a 4-es, 6-os villamos újra a teljes vonalon közlekedik. Korábban a Széll Kálmán tér és Jászai Mari tér között pótlóbuszok közlekedtek.

IMG_1606

Fotó: Csudai Sándor

IMG_1603

Fotó: Csudai Sándor

IMG_1599

Fotó: Csudai Sándor

IMG_1597

Fotó: Csudai Sándor

Kapcsolódó Cikkek

 • Drogozással és prostizással vádolnak ellenzékieket

  Drogozással és prostizással vádolnak ellenzékieket

  Az ellenzék Borkai Zsoltjának megnevezését ígéri az Angyal ügyvédje nevezetű blog, amely azzal állt elő, hogy január elsején két korrupt, kokainozó, fiatal örömlányokkal orgiázó ellenzéki politikus drog- és szexpartijairól rántja le a leplet, ha addig nem vonulnak vissza a közélettől.

 • EMMI: Kiszámítható lesz a színházak fenntartása

  EMMI: Kiszámítható lesz a színházak fenntartása

  Átlátható működési modellt,  kristálytiszta,  kiszámítható helyzetet és felelősségi viszonyokat  teremt a kulturális törvény a színházak fenntartásában – írja közleményében az Emberi Erőforrások Minisztériuma.

 • A késelő diák listázta, akiket utált

  A késelő diák listázta, akiket utált

  Időzített bomba volt H. András Csaba a tanárát többször hátbaszúró diák. Mint utólag kiderült, még egy listája is volt, amire azokat rakta fel, akiket utált, akikkel gondja volt.