EUR: 331,09 Ft
CHF: 302,29 Ft
2019. december 08., vasárnap
Mária

Egyéb Szekszárd

Diákok a rendőrségen

A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Alosztályának szervezésében január 19-én a szekszárdi Szent László Szakképző Iskola és Kollégium rendészeti tagozatának tanulói egy olyan képzésen vettek részt, amelynek során számos területen bővíthették a rendőri szakmáról szerzett szakmai ismereteiket.

Elméleti képzést és gyakorlati foglalkozást is tartottak a szekszárdi középiskola tanulóinak. A rendőr-főkapitányság Tartsay úti objektumának bűnmegelőzési kabinetjében mintegy háromórás előadáson Illés László rendőr alezredes, bűnmegelőzési kiemelt főelőadó az iskolai erőszakról és a viselkedési szabályokról beszélt a fiataloknak. Az előadást követően Illés alezredes a diákok tanrendjében meghatározottak szerint alaki foglalkozást is tartott a rendőri szakma iránt érdeklődő tanulóknak.

Menetelés, vigyázállás... az egyenruhás szolgálathoz az alaki kiképzés is hozzá tartozik Fotó: police.hu

Menetelés, vigyázállás… az egyenruhás szolgálathoz az alaki kiképzés is hozzá tartozik
Fotó: police.hu

Kapcsolódó Cikkek

 • A tehetségeket díjazták

  A tehetségeket díjazták

  November 22-én a Babits Mihály Kulturális Központ rendezvénytermében adta át Ács Rezső polgármester az idei…

 • Hajrá, Kék Tigrisek!

  Hajrá, Kék Tigrisek!

  Jó hír a tatabányai kézilabda kedvelőinek: a hazai ligában elverték a Budakalászt a Kék Tigrisek, és közben meglett az EHF Kupa csoportkörének sorsolása is.

 • Országos jelentőségű a Giro

  A rajt- és célvárosok – Budapest, Győr, Székesfehérvár és Nagykanizsa -, illetve a fővárosi kerületek vezetőinek tartott prezentációt a jövőre Budapestről induló Giro d’Italiáról a GiroHungary2020 csapata.