EUR: 323,94 Ft
CHF: 280,88 Ft
2018. június 21., csütörtök
Alajos, Leila

Extra

Dollyt sokkolta barátja elvesztése

Hatvanhét éves korában meghalt Kékes Zoltán, a legendás Dolly Roll együttes vezetője. A mindenki által csak Szisziként ismert énekes-gitáros 1983 óta dolgozott együtt az énekesnő Dollyval, előtte egy évtizeden keresztül a Hungária együttes tagja volt.

Kékes a zenélést nyolc éves korában kezdete. Szenvedélye mellett elvégezte a Kandó Kálmán Műszaki Főiskolát, ahol üzemmérnöki diplomát szerzett. Kékest barátain és zenész kollégáin kívül felesége és lánya, Raffaela gyászolja.

„Elnézést kérek mindenkitől, de ezt a hírt fel kell még dolgoznom, és nem szeretnék erről semmit mondani, pótolhatatlan veszteség mindenkinek: a családnak, a zenésztársadalomnak és nektek is, rajongóknak, megértéseteket köszönöm. Nyugodj Békében, Zoli, sohasem felejtünk” – írta közösségi oldalára Dolly.

Kapcsolódó Cikkek

  • Korda György: A Jóistenre bíztam az életem

    Korda György: A Jóistenre bíztam az életem

    Korda György habár vallásos családban nevelkedett, egészen addig nem tartotta magát igazán hívőnek, mígnem három évvel ezelőtt az intenzív osztályon fekve a Jóisten kezébe nem adta a sorsát.

  • Várandósan költözködik Kollányi Zsuzsi

    Várandósan költözködik Kollányi Zsuzsi

    Kollányi Zsuzsi boldogabb, mint valaha, hisz szerelmével, Attilával első közös gyermeküket várják, méghozzá egy kisfiút. A szülés előtt azonban még napirenden van egy költözés is, a hetedik hónapban járó énekesnő a Lokálnak elárulta: két hónapjuk maradt otthont találni.