2018. július 21., szombat
Dániel, Daniella

Egyéb X.kerület

Drogdílert fogtak a Hős utcában

A rendőrség múlt héten tartott házkutatást egy Hős utcai lakásban, ahol gyanújuk szerint egy férfi napi rendszerességgel árult kábítószert. Sikerrel jártak, ugyanis 61 pakett – 51,15 gramm – kábítószert foglaltak le, amely egy fürdőszobaajtóra akasztott zacskóban volt.

Továbbá több mint 150 ezer forint készpénzt találtak a szekrényekben, a konyhában és még az ágyneműtartóban is − tájékoztatott a BRFK. Kis idő elteltével megérkezett a lakáshoz három férfi, hogy kábítószert vásároljanak. Legnagyobb meglepetésükre rendőrök nyitottak ajtót. A férfiakat előállították a kerületi rendőrkapitányságra, ahol az 55 éves K. Józsefet kábítószer-kereskedelem bűntett, míg a fogyasztókat kábítószer-birtoklás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki. Ellenük a további eljárást a Budapesti Rendőr-főkapitányság X. kerületi rendőrkapitánysága folytatja le. K. Józsefet előzetes letartóztatásba helyezték.

brfk drog

Kis tasakokba csomagolták a drogot

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Megtanultunk újraéleszteni

  Megtanultunk újraéleszteni

  Kollégánk, Fehér György nem csupán remek sportújságíró, de évekig mentősként is dolgozott. Újraélesztő tanfolyamán megtanultuk, mit kell tenni, ha netán olyan helyzetbe kerülnénk, hogy újra kellene éleszteni valakit, és megismertünk a félautomata újraélesztő készülék használatát is.

 • A lángos mellé bajnoki címet is kaptak

  A lángos mellé bajnoki címet is kaptak

  A vártnál sokkal több nevezővel, remek hangulatban zajlott le szombaton a Balaton-átevezés, amelyet első alkalommal rendezett meg a Magyar Kajak-Kenu Szövetség (MKKSZ) és Fonyód közösen.

 • Példátlan magyar siker!

  Példátlan magyar siker!

  Óriási fieszta volt Debrecenben, hiszen a junior női válogatott világbajnok lett, nyolcadik meccsén is megőrizte veretlenségét az U20-as csapat, így a Norvégia elleni győzelem vébéelsőséget jelentett.

 • Kiállítások Izraelről

  Kiállítások Izraelről

  Július 10-én a Művészetek Házában két kiállítást nyitottak meg, amely a Babits Mihály Kulturális Központ és a Szekszárdi Magyar-Izraeli Baráti Társaság szervezésében Izrael állam függetlenségének 70. évfordulója alkalmából rendeznek.