2018. február 23., péntek
Alfréd

Egyéb X.kerület

Drogdílert fogtak a Hős utcában

A rendőrség múlt héten tartott házkutatást egy Hős utcai lakásban, ahol gyanújuk szerint egy férfi napi rendszerességgel árult kábítószert. Sikerrel jártak, ugyanis 61 pakett – 51,15 gramm – kábítószert foglaltak le, amely egy fürdőszobaajtóra akasztott zacskóban volt.

Továbbá több mint 150 ezer forint készpénzt találtak a szekrényekben, a konyhában és még az ágyneműtartóban is − tájékoztatott a BRFK. Kis idő elteltével megérkezett a lakáshoz három férfi, hogy kábítószert vásároljanak. Legnagyobb meglepetésükre rendőrök nyitottak ajtót. A férfiakat előállították a kerületi rendőrkapitányságra, ahol az 55 éves K. Józsefet kábítószer-kereskedelem bűntett, míg a fogyasztókat kábítószer-birtoklás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki. Ellenük a további eljárást a Budapesti Rendőr-főkapitányság X. kerületi rendőrkapitánysága folytatja le. K. Józsefet előzetes letartóztatásba helyezték.

brfk drog

Kis tasakokba csomagolták a drogot

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Sminkbemutató szép lányokkal

  Sminkbemutató szép lányokkal

  Ahogy arra számítani is lehetett, a jelentős szakmai és közönségvisszhangot keltett, nemrég lezajlott, érdi rendezésű Pest Megye Szépe verseny döntőjében szereplő hölgyek sorra kapják a felkéréseket a szépségipar különféle területeiről.

 • A neandervölgyi ember készíthette az első barlangrajzokat

  A neandervölgyi ember készíthette az első barlangrajzokat

  A neandervölgyi ember készíthette a világ első barlangrajzait – állapította meg egy nemzetközi kutatócsoport, amely elsőként talált meggyőző bizonyítékot arra, hogy a neandervölgyieknek a Homo sapienshez hasonló művészi érzékük lehetett.

 • Szijjártó: A tengeri határokat is meg kell védeni

  Szijjártó: A tengeri határokat is meg kell védeni

  Az Európai Unió tengeri határát ugyanúgy meg kell védeni, mint ahogy Magyarország is képes volt arra, hogy megvédje az EU külső, szárazföldi határát – mondta el telefonon az MTI-nek pénteken Máltáról Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter.