EUR: 331,09 Ft
CHF: 302,29 Ft
2019. december 07., szombat
Ambrus

Egyéb X.kerület

Drogdílert fogtak a Hős utcában

A rendőrség múlt héten tartott házkutatást egy Hős utcai lakásban, ahol gyanújuk szerint egy férfi napi rendszerességgel árult kábítószert. Sikerrel jártak, ugyanis 61 pakett – 51,15 gramm – kábítószert foglaltak le, amely egy fürdőszobaajtóra akasztott zacskóban volt.

Továbbá több mint 150 ezer forint készpénzt találtak a szekrényekben, a konyhában és még az ágyneműtartóban is − tájékoztatott a BRFK. Kis idő elteltével megérkezett a lakáshoz három férfi, hogy kábítószert vásároljanak. Legnagyobb meglepetésükre rendőrök nyitottak ajtót. A férfiakat előállították a kerületi rendőrkapitányságra, ahol az 55 éves K. Józsefet kábítószer-kereskedelem bűntett, míg a fogyasztókat kábítószer-birtoklás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki. Ellenük a további eljárást a Budapesti Rendőr-főkapitányság X. kerületi rendőrkapitánysága folytatja le. K. Józsefet előzetes letartóztatásba helyezték.

brfk drog

Kis tasakokba csomagolták a drogot

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • A tehetségeket díjazták

  A tehetségeket díjazták

  November 22-én a Babits Mihály Kulturális Központ rendezvénytermében adta át Ács Rezső polgármester az idei…

 • Hajrá, Kék Tigrisek!

  Hajrá, Kék Tigrisek!

  Jó hír a tatabányai kézilabda kedvelőinek: a hazai ligában elverték a Budakalászt a Kék Tigrisek, és közben meglett az EHF Kupa csoportkörének sorsolása is.

 • Országos jelentőségű a Giro

  A rajt- és célvárosok – Budapest, Győr, Székesfehérvár és Nagykanizsa -, illetve a fővárosi kerületek vezetőinek tartott prezentációt a jövőre Budapestről induló Giro d’Italiáról a GiroHungary2020 csapata.