2019. december 10., kedd
Judit

Belföld

Drogot terjesztő családot kapcsolt le a rendőrség

Hét ember előzetes letartóztatását indítványozta a Budaörsi Járási Ügyészség Érden kábítószer-kereskedelem miatt.

Az ügyészség MTI-hez eljuttatott, csütörtöki közleménye szerint a bűnügy gyanúsítottjai érdiek, két nő és öt férfi, akik közül hárman egy család tagjai. A férfiak többféle kábítószert szereztek be és szüleikkel, valamint ismerőseikkel 2015 és 2016 folyamán naponta árulták a környéken élő felnőtteknek és gyermekeknek.

Szabó Ferenc főügyész tudatta: a rendőrök január 17-én házkutatást tartottak a gyanúsítottaknál, ahol kábítószert, mérlegeket, készpénzt – forintot, orosz rubelt, indiai rúpiát – foglaltak le. A kábítószer-kereskedelem bűntettével gyanúsított személyek szökésének veszélye fennáll, valamint az összebeszélés és a tárgyi bizonyítékok eltüntetése is veszélyeztetheti a nyomozás sikerét, ezért a Budaörsi Járási Ügyészség indítványozta a hét gyanúsított előzetes letartóztatásának elrendelését – olvasható a sajtóközleményben.

Kapcsolódó Cikkek

  • Zselés szaloncukor az idei sláger

    Zselés szaloncukor az idei sláger

    Nemcsak fogyasztjuk, de karácsonyfa egyik ékes dísze is a színes papírokban csomagolt édesség. A magyar vásárlók 63 százaléka ragaszkodik a zselés szaloncukorhoz és a családok 72 százalékában valaki mindig kieszi az édességet a csomagolásból, majd visszatekerve a fán hagyja.

  • Drogozással és prostizással vádolnak ellenzékieket

    Drogozással és prostizással vádolnak ellenzékieket

    Az ellenzék Borkai Zsoltjának megnevezését ígéri az Angyal ügyvédje nevezetű blog, amely azzal állt elő, hogy január elsején két korrupt, kokainozó, fiatal örömlányokkal orgiázó ellenzéki politikus drog- és szexpartijairól rántja le a leplet, ha addig nem vonulnak vissza a közélettől.