EUR: 331,66 Ft
CHF: 303,32 Ft
2019. december 10., kedd
Judit

Belföld

Durva! Levágott kezet találtak egy VI. kerületi lakásban

Nagyon nem indult jól a napja annak az ingatlanos szakembernek, aki egy budapesti lakásban teljesen véletlenül bukkant rá hónapok óta oszladozó levágott kézre.

Egy levágott emberi kezet talált egy ingatlanokat kezelő cég alkalmazottja – írja az atv.hu. Az ingatlant korábban egy külföldi férfi bérelte, aki már tavaly áprilisban kiköltözött, de több holmiját is a lakásban hagyta.

Az ingatlanos hétfő délelőtt amikor bement a lakásba, elkezdte szétválogatni az egyetemista csomagjait, melyek közül hirtelen előkerült egy emberi kéz is. Azt, hogy milyen körülmények között került oda a levágott emberi végtag, még nem lehet tudni, ahogyan azt sem, hogy honnan származik.

Kapcsolódó Cikkek

  • Drogozással és prostizással vádolnak ellenzékieket

    Drogozással és prostizással vádolnak ellenzékieket

    Az ellenzék Borkai Zsoltjának megnevezését ígéri az Angyal ügyvédje nevezetű blog, amely azzal állt elő, hogy január elsején két korrupt, kokainozó, fiatal örömlányokkal orgiázó ellenzéki politikus drog- és szexpartijairól rántja le a leplet, ha addig nem vonulnak vissza a közélettől.

  • EMMI: Kiszámítható lesz a színházak fenntartása

    EMMI: Kiszámítható lesz a színházak fenntartása

    Átlátható működési modellt,  kristálytiszta,  kiszámítható helyzetet és felelősségi viszonyokat  teremt a kulturális törvény a színházak fenntartásában – írja közleményében az Emberi Erőforrások Minisztériuma.