EUR: 324,11 Ft
CHF: 280,97 Ft
2018. június 21., csütörtök
Alajos, Leila

Belföld

Durva! Levágott kezet találtak egy VI. kerületi lakásban

Nagyon nem indult jól a napja annak az ingatlanos szakembernek, aki egy budapesti lakásban teljesen véletlenül bukkant rá hónapok óta oszladozó levágott kézre.

Egy levágott emberi kezet talált egy ingatlanokat kezelő cég alkalmazottja – írja az atv.hu. Az ingatlant korábban egy külföldi férfi bérelte, aki már tavaly áprilisban kiköltözött, de több holmiját is a lakásban hagyta.

Az ingatlanos hétfő délelőtt amikor bement a lakásba, elkezdte szétválogatni az egyetemista csomagjait, melyek közül hirtelen előkerült egy emberi kéz is. Azt, hogy milyen körülmények között került oda a levágott emberi végtag, még nem lehet tudni, ahogyan azt sem, hogy honnan származik.

Kapcsolódó Cikkek

 • 145 millióba kerül egy migráns a németeknek

  145 millióba kerül egy migráns a németeknek

  Egyetlen menekült 450 ezer eurójába, vagyis mintegy 145 millió forintjába kerül Németországnak – számolták ki német gazdasági szakemberek, akik egyre inkább azt hangoztatják: a “wilkommenspolitik” nem hasznára válik, hanem egyre nagyobb kárt okoz a német gazdaságban.

 • Ennyien még sosem jöttek

  Ennyien még sosem jöttek

  „Az eddigi legjobb sörfesztivált zártuk” – értékelte a hétvégét Szutter Levente, a szervező Tatabánya Pont vezetője.

 • Kövér: Jó reggelt kívánok a nyugati politikusoknak

  Kövér: Jó reggelt kívánok a nyugati politikusoknak

  Nagy kedvence a Trónok harca sorozat. Olyan kispályás futballcsapatban játszik immár negyven éve, amely most két ponttal vezeti a bajnokságot. És huszonhat éve nem ült sem metrón, sem villamoson, de még BKV buszon sem.