EUR: 329,44 Ft
CHF: 301,04 Ft
2019. december 14., szombat
Szilárda

Külföld

Durva! Saját torkát vágta fel a tárgyaláson

Egy bolti szexuális zaklatás miatt állt bíróság elé a 33 éves Lukasz Robert Pawlowski szerdán délelőtt, amikor váratlanul a törvényszék bírái előtt elvágta a saját torkát a haverfordwesti városi bíróságon Walesben.

Egy szemtanú szerint Robert először engedélyt kért, hogy kimehessen a mosdóba, majd amikor visszatért a tárgyalóterembe, valamit motyogott az orra alatt és egy hirtelen mozdulattal elvágta a saját torkát egy éles tárggyal.


Az öngyilkossági kísérletet elkövető férfihez azonnal mentőhelikoptert hívtak, állapotáról egyelőre semmit sem lehet tudni. Az eset után a tárgyalótermet azonnal kiürítették. Egy másik szemtanú így emlékezett vissza az esetre: “Ha jól láttam, az eszméletét nem veszítette el, ám rengeteg vért vesztett”

A férfi az ellene felhozott vádakat eleinte tagadta, ám decemberben mégis beismerte, hogy októberben megfogdosott, és akarata ellenére meg akart csókolni egy női eladót egy walesi boltban – írja a Daily Mail.

Ha segítségre van szüksége!

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetbe kerül, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelki elsősegély számot!

Kapcsolódó Cikkek

 • Nem jár rosszul a Brexittel Nagy-Britannia

  Nem jár rosszul a Brexittel Nagy-Britannia

  Boris Johnson elsöprő győzelme után szinte biztosra vehető, hogy a britek kilépnek az Európai Unióból (EU). A Brexitnek köszönhetően sok területen visszakaphatja az önállóságát Nagy-Britannia, a 2016-os népszavazást megelőző, gazdasági összeomlást vizionáló várakozások pedig várhatóan nem igazolódnak be – írta a XXI.

 • Sok kérdésben szövetséges Magyarország és Horvátország

  Sok kérdésben szövetséges Magyarország és Horvátország

  Magyarország és Horvátország sok stratégiai kérdésben szövetséges, sok fontos kihívást szinte azonosan ítél meg, jelentős kérdésekben egymásra vannak utalva és gazdasági együttműködésük is szoros – mondta Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter pénteken Budapesten.

 • Íme Soros szervezeteinek legújabb akciója

  Íme Soros szervezeteinek legújabb akciója

  A napokban hívta fel egy amerikai internetes oldalon a magyar felmenőkkel rendelkező Ernest Istook újságíró arra a figyelmet, hogy Magyarországgal szemben a deep state, tehát a hálózati jelleggel működő duális háttérhatalom aktivizálódott az elmúlt időszakban. Ennek kapcsán a szerző felhívja arra a figyelmet, hogy Soros György hálózata egy politikai nyomásgyakorló csoportot hívott életre 2018 tavaszán Transatlantic Democracy Working Group (TDWG) néven, amely egyfajta munkacsoportként működik, és az Egyesült Államok volt kormánytisztviselői, nemzetbiztonsági és más illusztrisnak tekintett szakértők alkotják – írja a Századvég Alapítvány a közleményében.