EUR: 326,02 Ft
CHF: 280,88 Ft
2018. július 23., hétfő
Lenke

Egyéb XXII.kerület

Együtt koriztak az ovisok a KSI hokis palántáival

Ismét ingyenes nap volt a Budafoki Szomszédok Piaca előtti jégpályán. Az Ovisok a jégre! – együtt a KSI 4–8 éves hokisaival és a Fotózkodj Peppino bohóccal! című programban a KSI hokis palántái tartottak „oktatást” a kerületi „civil” érdeklődőknek.

Ki lehetett próbálni, milyen kézben fogni egy igazi hokiütőt, és mennyire nem könnyű azzal eltalálni a korongot. A Fotózkodj Peppino bohóccal a jégen pályázat keretében egy közös képet kellett készíteni Peppinóval, elküldeni a jegpalya@bp22.hu e-mail-címre, és azokat a szervezők feltöltötték a Facebookra.


Kapcsolódó Cikkek

 • Megtanultunk újraéleszteni

  Megtanultunk újraéleszteni

  Kollégánk, Fehér György nem csupán remek sportújságíró, de évekig mentősként is dolgozott. Újraélesztő tanfolyamán megtanultuk, mit kell tenni, ha netán olyan helyzetbe kerülnénk, hogy újra kellene éleszteni valakit, és megismertünk a félautomata újraélesztő készülék használatát is.

 • A lángos mellé bajnoki címet is kaptak

  A lángos mellé bajnoki címet is kaptak

  A vártnál sokkal több nevezővel, remek hangulatban zajlott le szombaton a Balaton-átevezés, amelyet első alkalommal rendezett meg a Magyar Kajak-Kenu Szövetség (MKKSZ) és Fonyód közösen.

 • Példátlan magyar siker!

  Példátlan magyar siker!

  Óriási fieszta volt Debrecenben, hiszen a junior női válogatott világbajnok lett, nyolcadik meccsén is megőrizte veretlenségét az U20-as csapat, így a Norvégia elleni győzelem vébéelsőséget jelentett.

 • Kiállítások Izraelről

  Kiállítások Izraelről

  Július 10-én a Művészetek Házában két kiállítást nyitottak meg, amely a Babits Mihály Kulturális Központ és a Szekszárdi Magyar-Izraeli Baráti Társaság szervezésében Izrael állam függetlenségének 70. évfordulója alkalmából rendeznek.