EUR: 330,72 Ft
CHF: 301,43 Ft
2019. december 06., péntek
Miklós

Egyéb III.kerület

Éjszakai korizás lesz a Fő téren

A Magyar Jégkorong Szövetség  január 21-én este második alkalommal rendezi meg a jégpályák éjszakáját, amelyet idén a Fő téri pályán is tölthetünk. Ezen a szombaton éjfélig lehet korcsolyázni.

Óbuda első alkalommal csatlakozott a kezdeményezéshez, Óbuda-Békásmegyer önkormányzata hagyományteremtő rendezvénysorozaton örvendezteti meg az óbudai lakosokat és a téli sportok szerelmeseit. Január 21-én meghosszabbított nyitvatartással és 50 százalékos kedvezményes korcsolyakölcsönzési díjjal várják a látogatókat. Azoknak, akik ezen a szombaton 22 óra után látogatnak el a Fő téri jégpályára, apró meglepetéssel is kedveskednek a szervezők a kölcsönző pultjánál.

Kapcsolódó Cikkek

 • A tehetségeket díjazták

  A tehetségeket díjazták

  November 22-én a Babits Mihály Kulturális Központ rendezvénytermében adta át Ács Rezső polgármester az idei…

 • Hajrá, Kék Tigrisek!

  Hajrá, Kék Tigrisek!

  Jó hír a tatabányai kézilabda kedvelőinek: a hazai ligában elverték a Budakalászt a Kék Tigrisek, és közben meglett az EHF Kupa csoportkörének sorsolása is.

 • Országos jelentőségű a Giro

  A rajt- és célvárosok – Budapest, Győr, Székesfehérvár és Nagykanizsa -, illetve a fővárosi kerületek vezetőinek tartott prezentációt a jövőre Budapestről induló Giro d’Italiáról a GiroHungary2020 csapata.