EUR: 331,09 Ft
CHF: 302,29 Ft
2019. december 06., péntek
Miklós

Egyéb IV.kerület

Éjszakás kaland a könyvtárban

Hatodik alkalommal, január 21-én, szombaton rendezik meg az újpesti Szabó Ervin Könyvtárban az „Éjszaka a könyvtárban” eseményt.

Mint az az ujpest.hu beszámolójából kiderült, a szervezők a már megszokott programokkal készülnek: neves művészek előadása mellett ingyenes beiratkozási lehetőséget is biztosítanak. Délután 5 órától a Ziránó Színház a kicsiket bábjátékkal szórakoztatja, este 9 órakor pedig Gyulay Erika festőművész kiállítása nyílik meg. Este 10 órától „Jordán Adél és a Puszi” nevű közkedvelt zenekar lép fel.


Negyedéves ingyenes tagság kiváltására este 8 órától reggel 6-ig lesz lehetőség, hiszen a könyvtár hajnalig várja a látogatókat. Nyitva lesznek az olvasótermek, lehet majd könyvet, hangoskönyvet, cd-t és dvd-t kölcsönözni, ingyenes lesz az internethasználat, a játékos kedvűek pedig kipróbálhatják a könyvtárban található társasjátékokat is. A fázósan érkező vendégeket forró teával, kávéval várják a könyvtár munkatársai egész éjszaka, kivéve 18 és  20 óra között, amikor a könyvtár zárva tart.

Kapcsolódó Cikkek

 • A tehetségeket díjazták

  A tehetségeket díjazták

  November 22-én a Babits Mihály Kulturális Központ rendezvénytermében adta át Ács Rezső polgármester az idei…

 • Hajrá, Kék Tigrisek!

  Hajrá, Kék Tigrisek!

  Jó hír a tatabányai kézilabda kedvelőinek: a hazai ligában elverték a Budakalászt a Kék Tigrisek, és közben meglett az EHF Kupa csoportkörének sorsolása is.

 • Országos jelentőségű a Giro

  A rajt- és célvárosok – Budapest, Győr, Székesfehérvár és Nagykanizsa -, illetve a fővárosi kerületek vezetőinek tartott prezentációt a jövőre Budapestről induló Giro d’Italiáról a GiroHungary2020 csapata.