2018. március 19., hétfő
József, Bánk

Egyéb VIII.kerület

Elkezdődött a konzultáció Józsefvárosban

Konzultációt indított az önkormányzat Józsefvárosban, amelynek során a közbiztonságot és közrendet érintő kérdésekben várják a lakosság véleményét és javaslatait. A kérdőíveket már kézbesítik, és az internetes kitöltési lehetőség is működik.

Az önkormányzat képviselő-testülete decemberben döntött arról, hogy a kerület közbiztonságának további növelése, a közrend védelme és a lakosság nyugalmának biztosítása érdekében szükséges szigorúbb szabályozás megalkotása előtt konzultációt indít a józsefvárosiakkal. Így szeretnék alaposabban feltérképezni a problémákat és megismerni a lakosság javaslatait. Az új szabályozást a visszaérkezett válaszok alapján fogják megalkotni, hogy az még inkább az ott élők biztonságát és nyugalmát szolgálja.BAR_4887


Az anonim kérdőíveket az önkormányzat már postázza, és legkésőbb január végéig minden választópolgár meg is kapja a kerületben. A válaszokat február 15-ig lehet ingyenesen visszaküldeni a levélhez mellékelt válaszborítékban. Emellett a kitöltött kérdőívet a gyűjtőpontokon is be lehet dobni a ládákba, valamint az interneten is kitölthető a www.jozsefvaros.hu oldalon, az Önkormányzat menüpont alatt.

BAR_5921

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

  • Francia rekorder darab a csabai színpadon

    Francia rekorder darab a csabai színpadon

    Igazi világsiker premierjére készül a Békéscsabai Jókai Színház társulata. Bár a darabot csak április 6-tól láthatja a közönség, Seregi Zoltán színházigazgató már az évad kezdetekor ezt az előadást jelölte meg a talán legjobban várt alkotásként.

  • Kisdiákok nagy szavalása

    Kisdiákok nagy szavalása

    Harmincöt gyermek mérettette meg magát a kistérségi versmondóversenyen, amelyet már több éve a hódmezővásárhelyi Liszt Ferenc Ének-zenei Általános Iskola szervez meg.