EUR: 303,00 Ft
CHF: 266,09 Ft
2017. augusztus 23., szerda
Bence

Egyéb VIII.kerület

Elkezdődött a konzultáció Józsefvárosban

Konzultációt indított az önkormányzat Józsefvárosban, amelynek során a közbiztonságot és közrendet érintő kérdésekben várják a lakosság véleményét és javaslatait. A kérdőíveket már kézbesítik, és az internetes kitöltési lehetőség is működik.

Az önkormányzat képviselő-testülete decemberben döntött arról, hogy a kerület közbiztonságának további növelése, a közrend védelme és a lakosság nyugalmának biztosítása érdekében szükséges szigorúbb szabályozás megalkotása előtt konzultációt indít a józsefvárosiakkal. Így szeretnék alaposabban feltérképezni a problémákat és megismerni a lakosság javaslatait. Az új szabályozást a visszaérkezett válaszok alapján fogják megalkotni, hogy az még inkább az ott élők biztonságát és nyugalmát szolgálja.BAR_4887

Az anonim kérdőíveket az önkormányzat már postázza, és legkésőbb január végéig minden választópolgár meg is kapja a kerületben. A válaszokat február 15-ig lehet ingyenesen visszaküldeni a levélhez mellékelt válaszborítékban. Emellett a kitöltött kérdőívet a gyűjtőpontokon is be lehet dobni a ládákba, valamint az interneten is kitölthető a www.jozsefvaros.hu oldalon, az Önkormányzat menüpont alatt.

BAR_5921

Címkék

Kapcsolódó Cikkek