EUR: 329,52 Ft
CHF: 300,88 Ft
2019. december 16., hétfő
Etelka, Aletta

Külföld

Élő közvetítés a nemi erőszakról

Élőben közvetítette a Facebookon három migrációs háttérrel rendelkező fiatal férfi, ahogy megerőszakolnak egy lányt a svédországi Uppsalában – írta a PestiSrácok.

Az élő közvetítés egy zárt Fb-csoportban jelent meg, és egy csoporttag, a 21 éves Josefine Lundgren értesítette a rendőröket. Az erőszaktevők megpróbálták rávenni áldozatukat, hogy tegyen úgy, mintha semmi sem történt volna. Az elkövetők egyike a 24 éves Emil Khadagholi, aki gyermekkorában került Svédországba Iránból, de később hosszabb ideig Örményországban is élt. Az biztos, hogy a férfi már ült börtönben Svédországban, tavaly áprilisban szabadult. Az esetről a BBC és a New York Times is beszámolt, de a svéd vezető portálokon egyetlen sor sincs az esetről.

Erőszak Facebook /Fotó: Facebook

Erőszak Facebook /Fotó: Facebook

Kapcsolódó Cikkek

 • Győzött a jobboldal, jöhet a brexit

  Győzött a jobboldal, jöhet a brexit

  A várakozásoknál jóval nagyobb, több mint három évtizede példátlan mértékű győzelmet aratott a kormányzó brit Konzervatív Párt a csütörtöki előrehozott parlamenti választáson.

 • Orbán Viktor: Sikert értünk el

  Orbán Viktor: Sikert értünk el

  Az Európai Unió tagországainak vezetői megállapodásra jutottak annak érdekében, hogy Európa 2050-re karbonsemlegessé váljon – közölte Charles Michel, az Európai Tanács elnöke Brüsszelben.

 • Brutális hőség tombol Nyugat-Ausztráliában

  Brutális hőség tombol Nyugat-Ausztráliában

  Nyugat-Ausztráliában már a harmadik napja negyven Celsius-fokos hőmérséklet uralkodik, miközben a térség legnépesebb települése és fővárosa, Perth környékén tovább terjednek a bozóttüzek – közölték vasárnap a hatóságok.