2019. december 14., szombat
Szilárda

Extra

Elton John írja Az ördög Pradát visel című Broadway-musical zenéjét

Elton John brit zenész írja Az ördög Pradát visel című film Broadway-musical verziójának zenéjét Paul Rudnick amerikai szerzővel közösen.

Elton John nagy rajongója az eredeti könyvnek, a filmnek és a divatvilágnak – idézi a brit zeneszerző-énekes csütörtöki közleményét a The Hollywood Reporter.

Elton John a Billy Elliot és az Oroszlánkirály című Broadway-musicalek zenéjében is közreműködött.

Az ördög Pradát visel musical producere Kevin McCollum. A darab alapját Lauren Weisberger New York-i író 2003-as könyve és a Meryl Streep, Anne Hathaway és Emily Blunt főszereplésével 2006-ban készült film adja. A divatvilágot bemutató szatíra központi szereplője egy New York-i divatmagazin keménykezű, megkeseredett főszerkesztője (Meryl Streep), aki megnehezíti új asszisztense (Anne Hathaway) életét. A főszereplőt Anna Wintourról, a Vogue magazin főszerkesztőjéről mintázták.

Kapcsolódó Cikkek

  • Szujó Zoltán: Nálunk 600 kilométer alatt nincs karácsony

    Szujó Zoltán: Nálunk 600 kilométer alatt nincs karácsony

    A karácsonyi készülődés az év egyik legszebb időszaka, még annak ellenére is, hogy rengeteg stresszel és fáradsággal jár. Beszerezni az ajándékokat, megfőzni a finomságokat, és feldíszíteni a fát bizony nem kevés munka, a NőComment!

  • 2020-ban is lesz nyugdíjemelés

    2020-ban is lesz nyugdíjemelés

    Jövőre emelkednek a nyugdíjak. Az emelés több mint 2,5 millió nyugdíjast, illetve nyugdíjszerű ellátásra jogosultat érint. Emellett a kormány 2020-ban is számol nyugdíjprémium kifizetésével.