EUR: 323,94 Ft
CHF: 280,88 Ft
2018. június 21., csütörtök
Alajos, Leila

Egyéb XXI.kerület

Emberhátrányban is hősiesen küzdött a Pizza King Csep-Gól

A rövid téli pihenő után a 15. fordulóval folytatódtak a futsal NB II Nyugati csoportjának küzdelmei. A Pizza King Csep-Gól FC-nek kis híján sikerült pontot szerezni a második helyezett TFSE-től.

– Sajnos egyik húzóemberünket, Bata Zolit egy erősen vitatható szituációt követően kiállította a játékvezető, ami természetesen emberhátránnyal járt, így nem volt más választásunk, védekeznünk kellett… Szerencsére azonban sikerült labdát szereznünk, amiből Rácz Boti egy az egyben kapura törhetett, ám az ellenfél védője teketóriázás nélkül felvágta, ami felett a spori nemes egyszerűséggel szemet hunyt. Én természetesen szóvá tettem a dolgot, mert igazságtalannak tartottam az elmaradt ítéletet, mire figyelmeztettek, hogy jobb, ha csendben maradok… Ekkor mindketten hátat fordítottunk egymásnak, ám én még – felfokozott idegállapotban – kiabáltam egyet, csak úgy magam elé a levegőbe, ezután a játékvezető sarkon fordult és habozás nélkül kiállított – tudtuk meg Merkl Pétertől. A Pizza King Csep-Gól FC vezetője hozzátette, a legfájóbb az volt, hogy ekkor még 1-0-ra vezettek Viza Krisztián góljával.


– Ez azonban a meccs végéig kevésnek bizonyult. A lefújást megelőzően Szabó Zoltán edzőnket is bevetve megpróbáltuk az öt a négy elleni játékot is, de sajnálatos módon – bár volt egy hatalmas ziccerünk – már nem jártunk sikerrel… Az igazsághoz hozzátartozik, hogy mindkét csapat több kapufáig is eljutott, így egy kis szerencsével döntetlen lehetett volna, de ez most nem jött össze. Igazi csapatként küzdöttünk, egy parázs hangulatú találkozón, a srácok mindent elkövettek a győzelemért, ami a jövőre nézve nagyon sok pozitívumot hozhat majd magával.

Kapcsolódó Cikkek

 • 650 perc zene

  650 perc zene

  650 perc zenével tisztelegtek a 650 éves Kecskemét város előtt a kecskeméti szólisták és együttesek, akik a Máltai Szeretetszolgálat szervezésében a Nagytemplom ódon falait töltötték meg zenével a múlt szombaton reggeltől egészen estig.

 • Megújul a színház, uszoda épül

  Megújul a színház, uszoda épül

  A Petőfi Színház rekonstrukciója, az uszoda kivitelezése és a kerékpárutak fejlesztése várhatóan még ebben az évben startol, de jó ütemben halad a csomag többi eleme is.

 • Ne dobj mindent a kukába!

  Ne dobj mindent a kukába!

  Észre sem vesszük, de hétköznapi tevékenységeink során számtalanszor esünk abba a hibába, hogy egy-egy tárgyat, már feleslegessé váló használati eszközt a kukába dobunk, anélkül, hogy arra gondolnánk, mások számára az még hasznos lehet, vagy újragondolva adott esetben még saját magunk is újra tudnánk hasznosítani.