EUR: 329,47 Ft
CHF: 299,45 Ft
2019. december 13., péntek
Luca, Otília

Egyéb Hódmezővásárhely

Emlékezetessé tették az elsőt

Egy éve töretlen a népszerűsége az Ezt válaszd! elnevezésű sportkezdeményezésnek. Bagi Mátyás funkcionális tréner ingyenes crossedzésein hétről hétre megmozgatja a híveket. A szülinapot pedig méltóképpen ünnepelték január 8-án a hódmezővásárhelyi Balogh Imsi Sportcsarnokban.

Az elmúlt egy év során számos vicces, kedves, zenével átitatott, lélekemelő pillanat, illetve szívszorító momentum is adódott, amelyet a csapat mind együtt élt át. Bagi Mátyás ötletgazda az Ezt válaszd! történetének mérföldkövei közül az indulást, a 217-es rekordlétszámot, Kérdő Rita történetét, valamint a mostani szülinapot emelte ki. Elmondta, hogy a sikerhez ő maga kevés lett volna, kellettek az emberek, a támogatók, a város és a média töretlen segítsége is.


HO_bagimátyás funkcionális cross training szülinap7

A funkcionális tréner egy éve minden vasárnapját az ingyenes edzéseknek szánja

A szülinap sztárfellépője Lányi Lala, a Kozmix frontembere volt, aki örömmel fogadta el a meghívást, hiszen ő maga is nemrégiben döntött az életmódváltás mellett, amelynek nagyon fontos eleme a mozgás. Lala az edzés több pontján énekelt élőben Kozmix-dalokat, így egy hihetetlenül különleges élményben lehetett részük azoknak, akik részt vettek Bagi óráján.

HO_bagimátyás funkcionális cross training szülinap6

Lala és Matyi a show folyamán összeszokott páros benyomását keltették

Az edzés végén egy hatalmas kört alkotott az edzősereg, Lala énekelt, Bagi Matyi pedig mindenkinek egy pacsit adott. Egy szülinap sem múlhat el torta nélkül. Így amit az egyórás edzés során ledolgoztak, azt csokis csoda formájában újra magukhoz vehettek a résztvevők.

HO_bagimátyás funkcionális cross training szülinap10

A jól megérdemelt finomság

Kapcsolódó Cikkek

  • Kiszabadult a Mikulás!

    Több mint 260 cserkész érkezett az ország több pontjáról a Templom úti templomkertben megrendezett Szolnoki Mikulás Csatára. A csapatok kötélhúzáson, számháborún és kő-papír-ollón is összemérhették tudásukat, a fő program azonban a fogságba esett Mikulás kiszabadítása volt, akit gonosz földönkívüli lények ejtettek rabul.

  • Nevezz és nyerj a Csarnok Kupán!

    Nevezz és nyerj a Csarnok Kupán!

    A 39 éves múlttal rendelkező Csarnok Kupa a térség egyik kiemelkedő téli teremlabdarúgó tornája, mely az elmúlt években nemzetközi eseménnyé nőtte ki magát.
    Az MLSZ Zala Megyei Igazgatóságának szakmai partnerségével rendezett tornára három kategóriában – Öregfiúk 2. (45+), Öregfiúk 1. (34+), Felnőttek – lehet nevezni.