EUR: 321,62 Ft
CHF: 282,47 Ft
2019. április 25., csütörtök
Márk

Extra

Értágításra van szüksége Kulcsár Edinának

Még az ág is a húzza a gyönyörű modellt, akinek másfél éve csomókat találtak a mellében, tavaly kiderült, hogy nem fejlődött ki az egyik orrjárata, és hangszálpolip miatt rekedt a hangja, a napokban pedig súlyos érbetegséget diagnosztizáltak nála.

Kulcsár Edina_ujj

Ijesztő tünetektől szenved a volt szépségkirálynő

A mindig mosolygós műsorvezető a mellműtétet végül szerencsésen elkerülte, mert a daganatok jóindulatúnak bizonyultak, hangszálműtétre sem került sor ez idáig, mert túl kockázatosnak bizonyult, de tavaly nyáron elvégezték az orrjárat-kialakító beavatkozást.


Ám épphogy sikerült felocsúdnia a megpróbáltatásokból, újabb problémával kell szembenéznie: keringési elégtelenségben szenved. Naponta többször kimegy a vér az ujjából, és teljesen elfehéredik a végtagja, de pánikra nincs ok, a probléma a hideg elkerülésével és gyógyszeres értágítással orvosolható.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

  • Lakásra és esküvőre költi nyereményét az Exatlon győztese

    Lakásra és esküvőre költi nyereményét az Exatlon győztese

    Véget ért a hónapok óta tartó kemény küzdelem a TV2 Exatlon Hungaryben. A győztes, Huszti Kata kemény heteken van túl, egyszer már kiesett a versenyből, a sorsnak köszönhetően azonban ő vihette haza a 20 milliós főnyereményt, amit lakásfelújításra, esküvőre és utazásra költ majd.

  • Dér Henit kitagadta az édesapja

    Dér Henit kitagadta az édesapja

    Dér Henit édesapja fiúnak várta, ezt pedig éreztette is vele. Az énekesnő egész életében szeretett volna neki megfelelni, de minden igyekezete ellenére apja kitagadta mikor jelentkezett a Megasztárba.