EUR: 329,48 Ft
CHF: 299,42 Ft
2019. december 13., péntek
Luca, Otília

Egyéb Nagykanizsa

Esetek, ügyek a zalai bíróságokról

Nemtelen erotika – A 13 éves sértett és a tótszerdahelyi vádlott családi ismeretség révén már korábban is találkoztak.

A vád szerint tavaly március 12-én a kislány egyedül volt otthon és filmet nézett, amikor a vádlott megérkezett. A férfi simogatni kezdte a lány combját, vállát, aki megpróbált elhúzódni, és amikor a férfi kiment rágyújtani, a sértett az egyik közösségi portálon megpróbált üzenni a férfi húgának.


A bíróság közleménye szerint miután a vádlott visszatért, újból fogdosni kezdte a lányt, majd ölben vitte be a szobába, az ágyra döntötte, lefogta a kezeit és térdeit, lehúzta a nadrágját és az alsóneműjét, majd testi fölényét kihasználva közösült a sértettel. Mindezt csak akkor hagyta abba, amikor már tartani lehetett attól, hogy hazaérnek a házban lakók. Az ügyet a Nagykanizsai Járásbíróság tárgyalja.

Kapcsolódó Cikkek

 • Az úrhatnám polgár Pécsett

  December 6-án mutatták be  Moliere Az úrhatnám polgár című vígjátékát a Pécsi Nemzeti Színházban, Rudolf Péter rendezésében.

 • Vadvilág a Kárpát utcában

  Vadvilág a Kárpát utcában

  Igazán látványos kiállítás nyílt a RaM Művelődési Központban. Vadvilág Magyar Természetfotósok Egyesületének tárlatán a Magyarországon élő állatokat, virágokat, a természet apró csodáit, magyarországi vad tájakat tár a néző felé.

 • Kiszabadult a Mikulás!

  Több mint 260 cserkész érkezett az ország több pontjáról a Templom úti templomkertben megrendezett Szolnoki Mikulás Csatára. A csapatok kötélhúzáson, számháborún és kő-papír-ollón is összemérhették tudásukat, a fő program azonban a fogságba esett Mikulás kiszabadítása volt, akit gonosz földönkívüli lények ejtettek rabul.