EUR: 329,72 Ft
CHF: 299,31 Ft
2019. december 13., péntek
Luca, Otília

Extra

Eva Mendest szagolgatta a Magyar Orr!

Egész évben járja a világot, a közelmúltban a Karib-szigeteken járt – a Magyar Orrnak is nevezett világhírű parfümőr, Zólyomi Zsolt nemrég Eva Mendesnek választott parfümöt Budapesten. Persze előtte alaposan megszagolgatta a világhírű színésznőt.

Imádja a szakmáját, amit igen magas fokon művel. Nem véletlen, hogy világsztárok serege keresi fel. Talán túlzás nélkül állíthatjuk, hogy Zólyomi Zsolt parfümőr olyan nagyágyú a saját hivatásában, mint a fociban Cristiano Ronaldo vagy Lionel Messi. A Magyar Orrnak is nevezett parfümőr az elmúlt időszakban egy igazán különleges feladatot is kapott.


Fotó: Mészáros Diána

Fotó: Mészáros Diána

– A Pannonhalmi Bencés Főapátságtól azzal kerestek meg, hogy az ódon falak között több évszázaddal korábban készült régi receptúrákat találtak. Ám hiába készítették el ezeket a rovarcsípésre és egyéb problémákra készült anyagokat, az illatuk nagyon régies lett, és engem kértek fel, hogy egy kicsit modernizáljam – meséli a Lokálnak Zsolt, aki budapesti saját üzletében már árulja is a néhány ezer forintba kerülő különleges szappanokat.

Munkája során olyan világsztároknak is segít, akiket mi csak a mozivászonról vagy tévéfilmekből ismerünk.


Fotó: Twitter/ryanfun

Fotó: Twitter/ryanfun

– Néhány hete ugrott be hozzám Eva Mendes, hogy segítsek neki illatot választani. Pár perces találkát tervezett, amiből bő egy óra lett. Először megszagoltam, beszélgettünk, majd mintegy 40-50 illat közül választottuk ki a számára legjobbat – meséli Zsolt, aki korábban Roger Moore monte-carlói birtokán is járt.

– A feleségének kellett egy jó parfüm, amelynek a kiválasztásában segédkeztem. A színész nagyon jó fej, kiváló fanyar brit humora van.

Zólyomi Zsolt budapesti üzletében egyébként bárki kedvére válogathat a 20–89 ezer forint közötti áron kínált parfümök közül, sőt a világ legdrágább illata is megvásárolható itt. A 0,75 kilós aranyozott Swarovski tömbben helyet foglaló 17,5 milliliteres parfüm ára 616 ezer forint.

Eva korábban elmondta, hogy Ryanben a komiszsága fogta meg Fotó: pinterest

Eva korábban elmondta, hogy Ryanben a komiszsága fogta meg Fotó: pinterest

Címkék

Kapcsolódó Cikkek