2017. november 16., csütörtök
Ödön

Extra

Ez hihetetlen! Így fotózták le Budapesten Jamie Foxxot

Láthatóan élvezi az időt Jamie Foxx, aki pár nappal ezelőtt érkezett Budapestre legújabb filmjének forgatása miatt.

Úgy tűnik a színészt egyáltalán nem zavarja sem a hideg, sem pedig a hó.Sőt! Jamie Foxx egy igen vicces képet osztott meg rajongóival.

Mint arról beszámoltunk a színész az új Robin Hood-filmet forgatja Magyarországon és a pénteken Amerikában mozikba került Sleepless című filmet promózta igencsak sajátos módon: WC-ülőkére támasztotta saját arcmását ami egy óriásplakáton díszeleg.

13.January.2017 ACTOR JAMIE FOXX IN THIS PICTURE POSTED ON THE TWITTER SOCIAL NETWORK SITE., Image: 310958146, License: Rights-managed, Restrictions: **UK CLIENTS MUST CALL PRIOR TO TV OR ONLINE USAGE PLEASE TELEPHONE +44 208 344 2007***Xposure Photos does not claim any Copyright or License in the attached material**, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Xposurephotos

Fotó: Profimedia, Xposurephotos

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Benkő László jobban van

  Benkő László jobban van

  Egyelőre ágynyugalomra van szüksége Benkő Lászlónak, az Omega billentyűsének keddi műtétje után.

 • Sellőlányt indít a szépségversenyen Fásy Ádám

  Sellőlányt indít a szépségversenyen Fásy Ádám

  December elején indul útnak Senánszky Flóra, hogy Magyarországot képviselje a Miss Intercontinental világversenyen. Csaknem száz ország legszebb lányai az Indiai-óceán legnagyobb szigetén, Srí Lankán, a hajdani Ceylonon mérik össze bájaikat karácsony előtt.

 • Koós János: Ha a humor meghal, én is

  Koós János: Ha a humor meghal, én is

  November 20-án ünnepli nyolcvanadik születésnapját Kuksa János. Hogy így nem ismerős? Pedig karrierje előtt így hívták a legendás Koós Jánost. A sztár a Lokál Extrának arról is beszélt, hogy a világ egyik legszerencsésebb fickójának tartja magát, hogy Dékány Sarolta a felesége lett.