2019. december 06., péntek
Miklós

Extra

Ez hihetetlen! Így fotózták le Budapesten Jamie Foxxot

Láthatóan élvezi az időt Jamie Foxx, aki pár nappal ezelőtt érkezett Budapestre legújabb filmjének forgatása miatt.

Úgy tűnik a színészt egyáltalán nem zavarja sem a hideg, sem pedig a hó.Sőt! Jamie Foxx egy igen vicces képet osztott meg rajongóival.

Mint arról beszámoltunk a színész az új Robin Hood-filmet forgatja Magyarországon és a pénteken Amerikában mozikba került Sleepless című filmet promózta igencsak sajátos módon: WC-ülőkére támasztotta saját arcmását ami egy óriásplakáton díszeleg.

13.January.2017 ACTOR JAMIE FOXX IN THIS PICTURE POSTED ON THE TWITTER SOCIAL NETWORK SITE., Image: 310958146, License: Rights-managed, Restrictions: **UK CLIENTS MUST CALL PRIOR TO TV OR ONLINE USAGE PLEASE TELEPHONE +44 208 344 2007***Xposure Photos does not claim any Copyright or License in the attached material**, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Xposurephotos

Fotó: Profimedia, Xposurephotos

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Visszatér a színpadra Demjén Ferenc

  Visszatér a színpadra Demjén Ferenc

  Egy év kényszerpihenő után december végi nagy koncertjén tér vissza a színpadra Demjén Ferenc. A 72 éves énekes napról-napra jobban van, a mozgás sem jelent neki gondot, és az elmúlt hónapok történéseire is tisztán emlékszik.

 • Megegyezett L.L. Junior és Csilla

  Megegyezett L.L. Junior és Csilla

  L.L. Junior tegnap közleménybe tudatta a nyilvánossággal, sikerült megegyezniük volt párjával kisfiúk, a hatéves Lacika felügyeletéről.

 • Lefestette magát Gelencsér Timi

  Lefestette magát Gelencsér Timi

  Új szerepben próbálhatta ki magát a TV2 Catch versenyzője, Gelencsér Tímea. A 2016-os Miss World Hungary győztese Borbás Edina legújabb könyvének, A Szeráj borítóján látható a főhősnő, Szófia szerepébe.