EUR: 329,31 Ft
CHF: 300,96 Ft
2019. december 13., péntek
Luca, Otília

Belföld

Fémcsővel verték a közterest

Nem nézte jó szemmel a büntetést a szabálytalanul parkoló autó sofőrje, ezért főnökéért rohant, majd rátámadtak a közterület-felügyelőkre.

Vasárnap délután állítottak meg egy tehergépkocsit a közterület-felügyelők a Budapest VIII., Golgota téren, mert a vezetője a kötelező haladási irányt nem tartotta be. A helyszíni bírság kiszabása során a vietnámi sofőr elfutott és rövid időn belül visszatért a főnökével. Amikor meglátták, hogy időközben kerékbilincset szereltek fel az autóra, szóváltás alakult ki közöttük és a közterület-felügyelők között és dulakodni kezdtek. A vita közben odaérkezett egy harmadik – ez idáig ismeretlen – társuk, aki a kezében lévő fémcsővel megfenyegette a közterület-felügyelőket. Ezután a csövet a földre dobta és kétszer megütötte az egyik közterület-felügyelőt, majd elmenekült a helyszínről. Ekkor az egyik vietnámi férfi felvette a fémcsövet és ráütött vele a másik közterület-felügyelő kézfejére, aki ennek következtében könnyű sérüléseket szenvedett – írja a Police.hu.

A kiérkező járőrök megakadályozták a további dulakodást és a helyszínen elfogták a verekedő vietnámi férfit, akit előállítása után gyanúsítottként hallgattak ki.


 

Kapcsolódó Cikkek