2019. december 14., szombat
Szilárda

Extra

Fenyő Iván nekiment Majkának és Kasza Tibinek

Kasza Tibi, Lángosparti és sajtótájékoztató (Fotó: Máté Krisztián)

Kasza Tibi /Fotó: Máté Krisztián

Teljesen kiakadt a 37 éves színész, aki dühös Facebook-bejegyzésben ment neki Majkának és Kasza Tibinek. Szerinte a rappernek nem volt gyerekszobája, Kasza Tibi pedig jobban tenné, ha nem erőltetné az éneklést. De mindezek ellenére azt is hozzátette: kedveli őket.

 

Fenyő Ivánt egy Vekerdy Tamás pszichológusról szóló cikk negatív kommentjei juttatták oda, hogy közösségi oldalán igen hosszas posztban fejtse ki véleményét, amibe valahogy Majka és Kasza Tibi is belekeveredett.


A rapper esetében az „alpári” stílust és persze a reklámokat sérelmezi, míg az énekesnek a „bugyuta” vicceit és a tartalom nélküli posztjait helyteleníti. Majd miután pár száz karakterben kidühöngte magát, mindkét sértettet elkezdte pozitív oldaláról vizsgálni, s „aranyos, jó és szeretni való emberekként” írta le őket.

„Majka meg kifejezetten jó agyú, a jég hátán is megélő fiú, jól vezethetne műsort egy-egy értéket(!!) átadni akaró tv-s akármiben, ha egy picivel több alázatot gyakorolna néha maga az »ügy« iránt is, és jó, időt álló szövegeket is tudna írni, ha megkérnénk, hogy ne pöffeszkedjen feleslegesen, talán kompenzálva belső kicsiségét, és tekintsen el a mások(!) által középszerűen megírt és azoktól megvett alap-gagyi groove-októl (…)” – írta a posztban Fenyő, aki Kasza Tibit sem kímélte.


Fotó: Csudai Sándor

Majka /Fotó: Csudai Sándor

„Tibi pl. szépen fotózik, van zeneisége, csak ne énekeljen, vagy valaki szóljon már Neki, hogy ne ilyen modorosan” – szúrt oda a színész, aki azt fájlalja, amit ma képvisel az általa tehetségesnek ítélt két ember.

Kemény szavak, komoly kritika és váratlanul indult celebharc ez, amit Fenyő Iván írása végén úgy összegez, hogy felelősségtudatból írta ki a gondolatait, és senki ellen sem akart szólni, egyszerűen csak úgy érzi, változtatni kell a mai értékrendeken. Lapzártánkig sem Majka, sem Kasza Tibi nem reagált a dühöngő szavakra, de őket ismerve biztosak lehetünk benne, hogy nem sokáig várat magára a válasz.

Kapcsolódó Cikkek

  • Szujó Zoltán: Nálunk 600 kilométer alatt nincs karácsony

    Szujó Zoltán: Nálunk 600 kilométer alatt nincs karácsony

    A karácsonyi készülődés az év egyik legszebb időszaka, még annak ellenére is, hogy rengeteg stresszel és fáradsággal jár. Beszerezni az ajándékokat, megfőzni a finomságokat, és feldíszíteni a fát bizony nem kevés munka, a NőComment!

  • 2020-ban is lesz nyugdíjemelés

    2020-ban is lesz nyugdíjemelés

    Jövőre emelkednek a nyugdíjak. Az emelés több mint 2,5 millió nyugdíjast, illetve nyugdíjszerű ellátásra jogosultat érint. Emellett a kormány 2020-ban is számol nyugdíjprémium kifizetésével.