EUR: 323,94 Ft
CHF: 280,88 Ft
2018. június 21., csütörtök
Alajos, Leila

Belföld

Fidesz: a szocialisták inkább tegyenek vallomást

A Fidesz szerint a szocialisták ahelyett, hogy “tüntetgetnek a metróért” inkább “fáradjanak be” az ügyészségre vallomást tenni.


A nagyobbik kormánypárt ezt arra reagálva közölte pénteken az MTI-vel, hogy Horváth Csaba, az MSZP fővárosi képviselője az Európai Csalás Elleni Hivatal (OLAF) 4-es metró ügyében készített jelentésének azonnali nyilvánosságra hozatalát követelte.

A Fidesz azt írta, arról kéne vallomást tennie az MSZP-s politikusoknak, hogy a pártból kik és mennyi pénzért voltak benne az ügyben. “A szocialistáknak immár papírjuk van róla, hogy ellopták és elcsalták a 4-es metró beruházás egy harmadát” – fogalmazott a Fidesz.

Hozzátették: Demszky Gábor főpolgármester és Horváth Csaba főpolgármester-helyettes “gátlástalanul tömte a saját zsebét”, eközben pedig hagyták lepusztulni a metrót.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • 145 millióba kerül egy migráns a németeknek

  145 millióba kerül egy migráns a németeknek

  Egyetlen menekült 450 ezer eurójába, vagyis mintegy 145 millió forintjába kerül Németországnak – számolták ki német gazdasági szakemberek, akik egyre inkább azt hangoztatják: a “wilkommenspolitik” nem hasznára válik, hanem egyre nagyobb kárt okoz a német gazdaságban.

 • Ennyien még sosem jöttek

  Ennyien még sosem jöttek

  „Az eddigi legjobb sörfesztivált zártuk” – értékelte a hétvégét Szutter Levente, a szervező Tatabánya Pont vezetője.

 • Kövér: Jó reggelt kívánok a nyugati politikusoknak

  Kövér: Jó reggelt kívánok a nyugati politikusoknak

  Nagy kedvence a Trónok harca sorozat. Olyan kispályás futballcsapatban játszik immár negyven éve, amely most két ponttal vezeti a bajnokságot. És huszonhat éve nem ült sem metrón, sem villamoson, de még BKV buszon sem.