EUR: 303,00 Ft
CHF: 266,09 Ft
2017. augusztus 23., szerda
Bence

Belföld

Fidesz: Donald Trump új korszakot jelez

A Fidesz szerint Donald Trump megválasztása új korszakot jelez, amelyben a “politikai korrektség véleménydiktatúráját felválthatja az egyenes beszéd, ideológiák helyett pedig a józan ész alapján születnek döntések”.

A Fidesz pénteken az MTI-hez eljuttatott közleményében kiemelte, az Egyesült Államok Magyarország szövetségese: szoros és fontos a két ország együttműködése gazdasági és biztonságpolitikai kérdésekben. Emellett olyan közös értékek is összekötnek bennünket, mint a szabadság, az emberi méltóság és a bátorság tisztelete – tették hozzá.

“A következő négy év munkájához sok sikert és jó egészséget kíván a Fidesz az Egyesült Államok 45. elnökének” – fogalmazott közleményében a nagyobbik kormánypárt.

Kapcsolódó Cikkek

 • Halálra éheztették a lovat

  Halálra éheztették a lovat

  Nincs határa az emberi brutalitásnak. A Bottyán Equus Hungária Ló és Kutyaotthon augusztus elején, lakossági bejelentés alapján szállt ki egy Csongrád megyei tanyára, ahol embertelen körülmények között tartottak lovakat.

 • Vona mellé került Simicska embere

  Vona mellé került Simicska embere

  Lehullt a lepel: a Jobbik új gazdájának, a nagybirtokos Simicska Lajosnak az összekötője máris a Jobbik elnökének, Vona Gábornak a belső köréhez tartozik. Legalábbis a szélsőséges párt legutóbbi, városligeti rendezvényén Varga-Damm Andrea, korábban „civilként” aposztrofált ügyvéd ugyanolyan lelkesen mosolygott Vona balján, mint ahogy korábban Simicska jobbján tette.

 • Kiégett egy autóbusz Nógrádban

  Kiégett egy autóbusz Nógrádban

  Kiégett egy menetrend szerinti autóbusz kedden a Nógrád megyei Iliny községben, a buszon senki nem sérült meg, de lángra kapott a buszmegálló, meghibásodott egy elektromos vezeték és egy gázcsonk is – közölte a megyei katasztrófavédelmi igazgatóság szóvivője az MTI-vel.