2017. november 24., péntek
Emma

Belföld

Fidesz: Donald Trump új korszakot jelez

A Fidesz szerint Donald Trump megválasztása új korszakot jelez, amelyben a “politikai korrektség véleménydiktatúráját felválthatja az egyenes beszéd, ideológiák helyett pedig a józan ész alapján születnek döntések”.

A Fidesz pénteken az MTI-hez eljuttatott közleményében kiemelte, az Egyesült Államok Magyarország szövetségese: szoros és fontos a két ország együttműködése gazdasági és biztonságpolitikai kérdésekben. Emellett olyan közös értékek is összekötnek bennünket, mint a szabadság, az emberi méltóság és a bátorság tisztelete – tették hozzá.


“A következő négy év munkájához sok sikert és jó egészséget kíván a Fidesz az Egyesült Államok 45. elnökének” – fogalmazott közleményében a nagyobbik kormánypárt.

Kapcsolódó Cikkek

  • Soros letagadja saját tervét

    Soros letagadja saját tervét

    A kormány pontosan tudja, mit akar Soros György, az illegális bevándorlókat be akarja hozni Európába – emelte ki Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter a Magyar Hírlapnak, hozzátéve: “mi ezt elutasítjuk, ezért a magyar kormány az útjában áll” Soros Györgynek.

  • 10 milliót nyúltak le az exszcientológustól

    10 milliót nyúltak le az exszcientológustól

    Interjút adott a hirado.hu-nak Bonyai Péter, a legismertebb hazai ex-szcientológustól. Bonyai tíz évig volt a szekta tagja, elmondása szerint ő és felesége ez idő alatt 10-12 millió forintot hagyott maga mögött.