EUR: 328,83 Ft
CHF: 299,47 Ft
2019. december 13., péntek
Luca, Otília

Extra

Fordulat! George Michael öngyilkos lett?

Pontosabban ezt állítja a popsztár egyik volt szeretője, Carlos Arturo Ortiz, aki szerint az antidepresszánsok túladagolása okozta az énekes halálát.

Karácsonykor George Michael sajtósa közölte, hogy a Wham! egykori sztárja otthonában 53 éves korában elhunyt. A mai napig nem tudni pontosan, hogy mi okozta a zenészikon halálát, hiszen a tragédia után a rendőrségi közlemény szerint az első halottkémi szemle nem hozott olyan érdemi eredményt, amelyből véglegesen meg lehetett volna állapítani az énekes halálának okát.


Most azonban Carlos Arturo Ortiz, George Michael egykori szeretője állítja, hogy a zenész halálát gyógyszer-túladagolás okozta. Kijelentését arra alapozza, hogy annak idején a legendás énekes neki elmondta, hogy mennyire utálja a karácsonyt, ráadásul még egy gyereke sincs, aki egy kis örömet hozhatna az életébe. Így Carlos számára teljesen összeállt a kép. Nem véletlen, hogy a legendát pont karácsonykor érte a halál. – Nincs mit ezen magyarázni, a napnál is világosabb, hogy mi történt – mondta az ex-szerető.

Barátja cáfol, szerinte a kemény drogok okozták George Michael halálát

Andros Georgiou, aki George Michaellel együtt nőtt fel, korábban turnéira is elkísérte az énekest és akivel elmondása szerint unokatestvérekként emlegették egymást, a BBC televízió keddi interjúműsorában kijelentette: egykori barátja életében ismét megjelentek a kemény drogok és “kedvence a crack volt”. Georgiou szerint a néhai énekes “valamiből túl sokat szedett be”, és ezt egyéb drogokkal, antidepresszánsokkal és alkohollal is keverte.


Hozzátette: nem hiszi, hogy George Michael öngyilkosságot követett volna el, bár úgy tudja, hogy a világsztár gondolataiban ez is megfordult. “Abszolút marhaságnak” nevezte viszont azokat a sajtóértesüléseket, amelyek szerint a popsztár heroinfüggővé vált volna. “Ez az a drog, amelyhez soha nem nyúlt” – fogalmazott George Michael korábban zenei producerként tevékenykedő egykori barátja.

Elmondása szerint az énekes állapota az utóbbi években már javulni kezdett, de aztán “visszarángatták a sötétségbe”. Georgiou azt nem részletezte, hogy ezért pontosan kit tart felelősnek.

Kapcsolódó Cikkek

  • 2020-ban is lesz nyugdíjemelés

    2020-ban is lesz nyugdíjemelés

    Jövőre emelkednek a nyugdíjak. Az emelés több mint 2,5 millió nyugdíjast, illetve nyugdíjszerű ellátásra jogosultat érint. Emellett a kormány 2020-ban is számol nyugdíjprémium kifizetésével.

  • Exatlonnal erősít a TV2

    Exatlonnal erősít a TV2

    Január elsején visszatér a TV2 sikerműsora, az Exatlon Hungary! Új helyszínen, nehezebben pályákon új szereplőkkel indul az extrém sportreality, aminek idén két győztese is lesz.