EUR: 303,37 Ft
CHF: 267,09 Ft
2017. augusztus 21., hétfő
Sámuel, Hajna

Külföld

Gatyájában akart gyémántot csempészni – Videó!

Milliókat érő, több száz darab csiszolatlan gyémántot akart alsónadrágjában Párizsból kicsempészni egy férfi. A hatóságok egy Brüsszel felé induló vonaton, a Gare du Nord pályaudvaron kapcsolták le az orgazdát.

A közel egykilónyi, műanyag zacskókba porciózott gyémánt értéke a 90 millió forintot is meghaladja. A csiszolatlan gyémántok szállítását és kereskedelmét szigorúan tiltják Európában. Aki mégis ilyesmit tervez, annak engedélyt kell kérnie az EU-tól. A balszerencsés csempész most a rácsok mögött várja a bírósági tárgyalást.

Kapcsolódó Cikkek

  • Vérbe borítja Európát a terror

    Vérbe borítja Európát a terror

    Egy magyar nő is megsérült a barcelonai, legalább 14 halálos áldozattal járó terrortámadásban, amelyet az Iszlám Állam vállalt magára. Később újabb merénylet következett a katalóniai Ripollban, ahol a rendőrök öt terroristával végeztek.

  • Robbantásokra készültek a barcelonai terroristák

    Robbantásokra készültek a barcelonai terroristák

    A spanyolországi merényletek elkövetéséért felelős terrorsejt számos pokolgépes merényletet készített elő, 120 butánggázpalackot a rendőrség megtalált egy alcanari házban – jelentette be Josep Lluis Trapero katalán rendőrfőnök vasárnap.