EUR: 330,80 Ft
CHF: 301,78 Ft
2019. december 06., péntek
Miklós

Belföld

Gázszivárgás Óbudán: Több boltot is kiürítettek

Gázszivárgás miatt egy időre több boltot is el kellett hagyniuk a vásárlóknak egy óbudai bevásárlóközpontban, és a közúti forgalmat is korlátozták a III. kerületi Bécsi úton szombat délután – hangzott el az M1 aktuális csatorna Híradójában.

A köztelevízió információi szerint a hatóságokat egy gyalogos értesítette, aki gázszagot érzett a környéken. A kiérkező szakemberek megállapították, hogy nem került veszélyes mennyiségű gáz a levegőbe, a helyszínen ugyanakkor többen fejfájásra panaszkodtak.

A közeli bevásárlóközpontban több üzletet is ki kellett üríteni, mintegy 300 embert kísértek ki az épületből.

Kapcsolódó Cikkek

 • Már nem érdekli a 3-as metró Karácsonyt

  Már nem érdekli a 3-as metró Karácsonyt

  Bár korábban még tüntettek és aláírást is gyűjtöttek a 3-as metró felújításáért, most Karácsony Gergely főpolgármester szerint lehet, hogy nem is lett volna fontos felújítani a korábban folyamatosan leálló és kigyulladó vonalat.

 • Zaklatással vádolják Gyurcsány jobbkezét

  Zaklatással vádolják Gyurcsány jobbkezét

   Zaklatással vádolta meg egy ismert zenész Gréczy Zsolt DK-s politikust, amit nyílt levélben közölt a közösségi oldalán. Gréczy állítólag évek óta zaklatja a népszerű dobos, Zsoldos Dedy párját, aki egy gyermek édesanyja.

 • Orbán: Isten óvja Japánt és a magyarokat!

  Orbán: Isten óvja Japánt és a magyarokat!

  Orbán Viktor miniszterelnök Japánba utazott, ahol megnyitotta a Kincsek Budapestről: európai és magyar mesterművek a budapesti Szépművészeti Múzeumból és a Magyar Nemzeti Galériából című tárlatot a tokiói Szépművészeti Múzeumban.