EUR: 331,09 Ft
CHF: 302,29 Ft
2019. december 07., szombat
Ambrus

Extra

Gólyahír! Megszületett Fejős Éva kisbabája – Fotó!

Az írónő közösségi oldalán számolt be az örömhírről. A bejegyzés szerint a kicsi és az anyuka is jól van, a szülés közben nem lépett fel semmilyen komplikáció! Gratulálunk!

Fejős Éva írónő korábban a Lokál Extrának mesélt arról, hogy milyen küzdelmes út vezetett odáig, hogy végre egy kisbabát hordhatott a szíve alatt, továbbá azt is megosztotta olvasóinkkal, hogy negyvenkilenc évesen mekkora örömet jelent számára, hogy kislánya születik.

Kapcsolódó Cikkek

 • Visszatér a színpadra Demjén Ferenc

  Visszatér a színpadra Demjén Ferenc

  Egy év kényszerpihenő után december végi nagy koncertjén tér vissza a színpadra Demjén Ferenc. A 72 éves énekes napról-napra jobban van, a mozgás sem jelent neki gondot, és az elmúlt hónapok történéseire is tisztán emlékszik.

 • Megegyezett L.L. Junior és Csilla

  Megegyezett L.L. Junior és Csilla

  L.L. Junior tegnap közleménybe tudatta a nyilvánossággal, sikerült megegyezniük volt párjával kisfiúk, a hatéves Lacika felügyeletéről.

 • Lefestette magát Gelencsér Timi

  Lefestette magát Gelencsér Timi

  Új szerepben próbálhatta ki magát a TV2 Catch versenyzője, Gelencsér Tímea. A 2016-os Miss World Hungary győztese Borbás Edina legújabb könyvének, A Szeráj borítóján látható a főhősnő, Szófia szerepébe.