2018. július 22., vasárnap
Magdolna

Extra

Gólyahír! Megszületett Fejős Éva kisbabája – Fotó!

Az írónő közösségi oldalán számolt be az örömhírről. A bejegyzés szerint a kicsi és az anyuka is jól van, a szülés közben nem lépett fel semmilyen komplikáció! Gratulálunk!

Fejős Éva írónő korábban a Lokál Extrának mesélt arról, hogy milyen küzdelmes út vezetett odáig, hogy végre egy kisbabát hordhatott a szíve alatt, továbbá azt is megosztotta olvasóinkkal, hogy negyvenkilenc évesen mekkora örömet jelent számára, hogy kislánya születik.

Kapcsolódó Cikkek

 • Ekkora a magánvagyona II. Erzsébetnek

  Ekkora a magánvagyona II. Erzsébetnek

  A brit uralkodó magánvagyonának nettó értéke 2,9 százalékkal 533,8 millió fontra nőtt 2017-18-ban – derült ki a brit korona vagyonportfolióját kezelő Duchy of Lancaster éves jelentéséből, amelyet pénteken hoztak nyilvánosságra Londonban.

 • Kirúgták A galaxis őrzői 3. rendezőjét

  Kirúgták A galaxis őrzői 3. rendezőjét

  Kirúgta a Disney James Gunnt, A galaxis őrzői vol. 3. rendezőjét, miután napvilágra kerültek olyan régi Twitter-bejegyzései, amelyekben a pedofíliával és a nemi erőszakkal viccelődött.

 • Székhelyi József: Szorítsatok értem!

  Székhelyi József: Szorítsatok értem!

  Székhelyi Józsefet szerdán megoperálták. A színész orvosai hetekkel ezelőtt ugyanis áttéteket találtak a színész szervezetében, noha korábban úgy tűnt, jobban van és legyőzi a tüdőrákot.