2019. december 07., szombat
Ambrus

Extra

Gólyahír! Megszületett Mel Gibson kilencedik gyermeke

Megszületett Mel Gibson kilencedik gyermeke: a 61 éves amerikai színész-rendező élettársa, Rosalind Ross pénteken hozta világra első közös gyermeküket, egy kisfiút.

A hírt az Entertainment Tonight műsor honlapja közölte hétfőn Gibson szóvivőjére hivatkozva.


Mel Gibsonnak első házasságából hét gyermeke, egy későbbi kapcsolatából egy lánya született.

A két héttel ezelőtti Golden Globe-díjátadón a rendező és Clint Eastwood színész azon viccelődött, hogy hamarosan Gibsonnak lesz több gyereke kettőjük közül. “Megkérdeztem: hány gyereked van? Nyolc, válaszolta. Úgyhogy én győzök” – mondta akkor a színész a portálnak.

Gibson A fegyvertelen katona című legújabb filmje főszerepében Andrew Garfield játszik. A háborús dráma Desmond Ross katona történetét mutatja be, aki megtagadta, hogy embereket öljön, és a második világháborúban több mint hetven katonatársa életét mentette meg anékül, hogy fegyvert használt volna.

Kapcsolódó Cikkek

 • Visszatér a színpadra Demjén Ferenc

  Visszatér a színpadra Demjén Ferenc

  Egy év kényszerpihenő után december végi nagy koncertjén tér vissza a színpadra Demjén Ferenc. A 72 éves énekes napról-napra jobban van, a mozgás sem jelent neki gondot, és az elmúlt hónapok történéseire is tisztán emlékszik.

 • Megegyezett L.L. Junior és Csilla

  Megegyezett L.L. Junior és Csilla

  L.L. Junior tegnap közleménybe tudatta a nyilvánossággal, sikerült megegyezniük volt párjával kisfiúk, a hatéves Lacika felügyeletéről.

 • Lefestette magát Gelencsér Timi

  Lefestette magát Gelencsér Timi

  Új szerepben próbálhatta ki magát a TV2 Catch versenyzője, Gelencsér Tímea. A 2016-os Miss World Hungary győztese Borbás Edina legújabb könyvének, A Szeráj borítóján látható a főhősnő, Szófia szerepébe.