EUR: 328,85 Ft
CHF: 299,31 Ft
2019. december 13., péntek
Luca, Otília

Egyéb Szekszárd

Ha fázol, vegyél el egy kabátot, ha segíteni akarsz, tegyél ide egyet!

Országos mozgalommá nőtte ki magát az úgynevezett Szabad fogas akció, amelynek mottója: „Ha fázol, vegyél el egy kabátot, ha segíteni akarsz, tegyél ide egyet!”

Szekszárdon is azonnal csatlakozott a mozgalomhoz a Vakok és Gyengénlátók Tolna Megyei Egyesülete, a Hunyadi utcai székházuk előtt juthatnak meleg ruhához a rászorulók: fogast tettek ki, illetve az ablakrácsra akasztották a kabátokat. Kovács Lászlóné, az egyesület elnöke szerint már az első napon legalább negyven kabát talált új gazdára, de a meleg lábbelik, sálak, sapkák, kesztyűk, meleg zoknik is fogynak, illetve a takarókat is mind elvitték.

Kapcsolódó Cikkek

  • Kiszabadult a Mikulás!

    Több mint 260 cserkész érkezett az ország több pontjáról a Templom úti templomkertben megrendezett Szolnoki Mikulás Csatára. A csapatok kötélhúzáson, számháborún és kő-papír-ollón is összemérhették tudásukat, a fő program azonban a fogságba esett Mikulás kiszabadítása volt, akit gonosz földönkívüli lények ejtettek rabul.

  • Nevezz és nyerj a Csarnok Kupán!

    Nevezz és nyerj a Csarnok Kupán!

    A 39 éves múlttal rendelkező Csarnok Kupa a térség egyik kiemelkedő téli teremlabdarúgó tornája, mely az elmúlt években nemzetközi eseménnyé nőtte ki magát.
    Az MLSZ Zala Megyei Igazgatóságának szakmai partnerségével rendezett tornára három kategóriában – Öregfiúk 2. (45+), Öregfiúk 1. (34+), Felnőttek – lehet nevezni.