EUR: 328,83 Ft
CHF: 299,54 Ft
2019. december 13., péntek
Luca, Otília

Belföld

Hadházy-klán – az LMP társ­el­nöke ha­zu­dik

Hiába próbálta a TV2 Tények műsorát cáfolni saját közösségi oldalán hogy a csatorna hamisan állította, édesanyja állami földek árverésén vett részt.

„A TV2 azt is hamisan állította, hogy Édesanyám állami földek árverésén részt vett. Előzetesen valóban regisztrált, azonban ilyen árverésen sem ő, sem jogi meghatalmazottja nem vett részt” – írta posztjában a politikus.


Ezzel szemben bizonyítható, hogy Hadházy Ákos nem mondott igazat.

Hadházy bizonyíthatóan hazudik. Édesanyja az árverési jegyzőkönyvekkel dokumentáltan, jogi képviselőjével – dr. Kurucz Mihály – rész vett három, összességében több mint 300 millió forint összértékű liciten, ahol három nagy birtokot, összesen több mint 150 hektárt akartak megszerezni. Az ügyvéd Hadházy édesanyja képviseletében írta alá a jegyzőkönyvet, és a több mint 300 millió forint tízszázalékos előlegét, 30 millió 365 ezer forintot be is fizettek az árverést megelőző munkanapon, 12 óráig – írja a Ripost.

Mint arról beszámoltunk az LMP antikorrupciós szóvivőjének korábbi állításával szemben nem 6,5, hanem több mint 14 hektárnyi földön gazdálkodhat Hadházy Ákos családja.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek