EUR: 330,57 Ft
CHF: 301,64 Ft
2019. december 06., péntek
Miklós

Extra

Hajrá, Széll Tamás!

Ma este Lyonban kiderül, hogy ki nyeri a Bocuse d’Or világdöntőjét. Tegnap Széll Tamás és csapata is bemutatta két versenyételét, amelyekkel nagy sikert arattak. A magyar séf erre a napra készült, amióta 2016 tavaszán Budapesten megnyerte a Bocuse d’Or európai döntőjét.

A verseny helyszínére számos hazai szurkoló érkezett, hogy az eredményhirdetéskor szurkoljanak a magyar csapatnak. A lyoni világdöntőn a verseny történetében először egy magyar szakember, Jókuti András lesz az első számú műsorvezető.

A világversenynek otthont adó Sirha kiállításon, Magyarország standján pedig a nemzetközi szakmai közönségnek olyan neves magyar séfek mutatják be a jellegzetes magyar alapanyagokból készített, klasszikus hazai ételeket és a hozzájuk illő borokat, pálinkákat, mint Szulló Szabina, Bíró Lajos, Jahni László és Kanász László.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Visszatér a színpadra Demjén Ferenc

  Visszatér a színpadra Demjén Ferenc

  Egy év kényszerpihenő után december végi nagy koncertjén tér vissza a színpadra Demjén Ferenc. A 72 éves énekes napról-napra jobban van, a mozgás sem jelent neki gondot, és az elmúlt hónapok történéseire is tisztán emlékszik.

 • Megegyezett L.L. Junior és Csilla

  Megegyezett L.L. Junior és Csilla

  L.L. Junior tegnap közleménybe tudatta a nyilvánossággal, sikerült megegyezniük volt párjával kisfiúk, a hatéves Lacika felügyeletéről.

 • Lefestette magát Gelencsér Timi

  Lefestette magát Gelencsér Timi

  Új szerepben próbálhatta ki magát a TV2 Catch versenyzője, Gelencsér Tímea. A 2016-os Miss World Hungary győztese Borbás Edina legújabb könyvének, A Szeráj borítóján látható a főhősnő, Szófia szerepébe.