EUR: 324,11 Ft
CHF: 280,97 Ft
2018. június 21., csütörtök
Alajos, Leila

Extra

Hajrá, Széll Tamás!

Ma este Lyonban kiderül, hogy ki nyeri a Bocuse d’Or világdöntőjét. Tegnap Széll Tamás és csapata is bemutatta két versenyételét, amelyekkel nagy sikert arattak. A magyar séf erre a napra készült, amióta 2016 tavaszán Budapesten megnyerte a Bocuse d’Or európai döntőjét.

A verseny helyszínére számos hazai szurkoló érkezett, hogy az eredményhirdetéskor szurkoljanak a magyar csapatnak. A lyoni világdöntőn a verseny történetében először egy magyar szakember, Jókuti András lesz az első számú műsorvezető.

A világversenynek otthont adó Sirha kiállításon, Magyarország standján pedig a nemzetközi szakmai közönségnek olyan neves magyar séfek mutatják be a jellegzetes magyar alapanyagokból készített, klasszikus hazai ételeket és a hozzájuk illő borokat, pálinkákat, mint Szulló Szabina, Bíró Lajos, Jahni László és Kanász László.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

  • Korda György: A Jóistenre bíztam az életem

    Korda György: A Jóistenre bíztam az életem

    Korda György habár vallásos családban nevelkedett, egészen addig nem tartotta magát igazán hívőnek, mígnem három évvel ezelőtt az intenzív osztályon fekve a Jóisten kezébe nem adta a sorsát.

  • Várandósan költözködik Kollányi Zsuzsi

    Várandósan költözködik Kollányi Zsuzsi

    Kollányi Zsuzsi boldogabb, mint valaha, hisz szerelmével, Attilával első közös gyermeküket várják, méghozzá egy kisfiút. A szülés előtt azonban még napirenden van egy költözés is, a hetedik hónapban járó énekesnő a Lokálnak elárulta: két hónapjuk maradt otthont találni.