EUR: 330,82 Ft
CHF: 301,53 Ft
2019. december 06., péntek
Miklós

Külföld

Halálosan megfenyegették a Trump beiktatására meghívott énekesnőt

Az utóbbi hetekben egymást érték a hírek, miszerint sorba utasítják vissza a zenészek, énekesek Donald Trump megválasztott amerikai elnök pénteki beiktatási ünnepségén való fellépést.

Végül Jennifer Holliday, aki korábban George W. Bush, Bill Clinton, George H. Bush és Ronald Reagan beiktatási ünnepségén is fellépett, igent mondott a felkérésre. Bejelentését követően az 57 éves, színes bőrű színész-énekesnőt többen is leniggerezték, de voltak olyanok is, akik halálosan megfenyegették, ezért félelmében kénytelen volt visszalépni.


„A bejelentést követő napon mintha az egész világ ellenem fordult volna. Twitter-bejegyzésekben és Instagram-üzenetekben támadtak nekem, leniggereztek és halálos fenyegetéseket is kaptam”  – mondta a Tony-díjas énekesnő.

Hozzátette, hogy korábban azért vállalta a fellépést, mert művésznek tartja magát, továbbá imádja Amerikát. Donald Trump megválasztott amerikai elnök beiktatási ünnepsége egyébként január 20-án lesz, amire előreláthatóan számos csoport és mozgalom tüntetéssel készül.

Kapcsolódó Cikkek