2018. március 19., hétfő
József, Bánk

Belföld

Három tini erőszakolta meg a 13 éves lányt

Várhatóan ma születik ítélet az Egri Törvényszéken egy csoportos nemi erőszak ügyében, amit még 2015 augusztusában követett el három akkor 15 éves fiú egy 13 éves lány ellen Felsőtárkányban. A festői szépségű falucskában ma is indulatokat vált ki az eset. Marika néni, a tópart mellett élő nyugdíjas asszony úgy tudja, a pórul járt kislány gyanútlanul, abban a hitben találkozott a három fiúval, hogy semmi baja nem eshet, hiszen a barátnője is ott lesz.

felsotarkany-nemi-eroszak-templom

– Hetedikes volt a kislány, amikor ez a rémség történt vele. Az a három suhanc, aki tette, nem idevalósi, úgy tudom, Egerben laknak. Remélem, hosszú időre rács mögé kerülnek – mondta a néni, aki úgy tudja: a kamaszok a Facebookon ismerkedtek meg. – Megbeszélték, hogy éjfélkor találkoznak a templom előtt, onnan majd elsétálnak ide, a tópartra – tette hozzá. A kislány még akkor sem fogott gyanút, mikor rájött, hogy a barátnője nem fog eljönni. A három fiú viszont nem üres kézzel érkezett, mire a tóhoz értek, alaposan bepálinkáztak.


felsotarkany-nemi-eroszak-pad2

– A részeg fiúk a lányt egy padon lefogták, és erőszakkal leitatták – ezt már a kisboltban mondta egy másik asszony. – Majd az egyik kamasz a kezét, a másik pedig a fejét tartva arra kényszerítette őt, hogy orálisan elégítse ki a társukat. Utána cseréltek. Amikor mind a hárman végeztek, megfenyegették, hogy ne merjen beszélni senkinek a történtekről. Ha a gyerek azon az elhagyatott padon segítségért kiabált is, senki nem hallhatta.

A hetedik osztályos kislány annyira szégyellte magát, hogy otthon mélyen hallgatott a történtekről. Pár nap múlva egy barátnőjével osztotta meg szörnyű titkát, aki rábeszélte: tegyen feljelentést. Így értesültek róla a szülei. A három gyanúsított – T. B. és két társa – mindent tagadott. Ha ma bebizonyosodik a bűnösségük, akár öt év szabadságvesztésre ítélhetik őket, amit fiatalkorúak börtönében kell letölteniük.


felsotarkany-nemi-eroszak-pad1

Kapcsolódó Cikkek