2019. december 14., szombat
Szilárda

Egyéb Nagykanizsa

Hella „tiszi” megsérült

A Lokál Extra információi szerint részleges izomszakadást szenvedett Hella Ferenc református lelkipásztor. No, nem igehirdetés közben, hanem a szokásos szerdai baráti foci alkalmával a kiskanizsai iskola tornacsarnokában.

Mint arról már lapunk beszámolt, egy régi kispályás baráti társasághoz csatlakoztak nemrégiben Nagykanizsa protestáns lelkészei, és a téli időszakban focival tartják karban magukat. Hella tiszteletes a rövid ünnepi pihenőt követő első januári futballozáskor sérült meg. A fociközösség tagjai azt mondták, jól ment neki a játék, gólokat is rúgott aznap, aztán megtörtént a baj. A kórházban részleges izomszakadást diagnosztizáltak nála, így egy darabig biztosan nem léphet pályára. Sérülése és fájdalmai azonban nem akadályozták meg abban, hogy részt vegyen az ökumenikus imahét kanizsai alkalmain.


Hella Ferenc (jobbról a második) sérülése ellenére is részt vett az ökumenikus imahét alkalmain (Fotó: Gergely Szilárd)

Hella Ferenc (jobbról a második) sérülése ellenére is részt vett az ökumenikus imahét alkalmain (Fotó: Gergely Szilárd)

Lapunk kérdésére azt mondta, most már jobban van, de a teljes felépülése még heteket vehet igénybe. Focibarátai így jó darabig nélkülözni kényszerülnek, a hívek azonban találkozhatnak a kicsit bicegő tiszteletessel a mindennapokban és a vasárnapi istentiszteleteken is.

Kapcsolódó Cikkek

  • Vadvilág a Kárpát utcában

    Vadvilág a Kárpát utcában

    Igazán látványos kiállítás nyílt a RaM Művelődési Központban. Vadvilág Magyar Természetfotósok Egyesületének tárlatán a Magyarországon élő állatokat, virágokat, a természet apró csodáit, magyarországi vad tájakat tár a néző felé.

  • Kiszabadult a Mikulás!

    Több mint 260 cserkész érkezett az ország több pontjáról a Templom úti templomkertben megrendezett Szolnoki Mikulás Csatára. A csapatok kötélhúzáson, számháborún és kő-papír-ollón is összemérhették tudásukat, a fő program azonban a fogságba esett Mikulás kiszabadítása volt, akit gonosz földönkívüli lények ejtettek rabul.