EUR: 330,41 Ft
CHF: 302,12 Ft
2019. december 11., szerda
Árpád, Árpádina

Egyéb Debrecen

Holman Dávid lett a torna legjobbja

A középpályás kedveli a tornákat, szerinte jól szolgálják egy játékos felkészülését a téli szünetben. 2016 végén is megrendezték Debrecenben a jól megszokott Real Team Kupát, amelyen a DVSC játékosát, Holman Dávidot is a soraiban tudó Viktor Security hódította el a végső győztesnek járó serleget.

2015-ben a Grand Casinót győzték le a döntőben, most azonban nem jött össze a „visszavágó”, hiszen a többek között Loki-focistákból álló csapat kiesett a középdöntő első összecsapásán.


Nemzetközi felkészülés

Arról szólnak a hírek, hogy a Loki Portugáliába utazik alapozni, ahol egy rangos tornán, neves ellenfelekkel is szembekerülve pallérozódhatnak fiaink. Ránk is fér egy jó, összetartó alapozás, no meg egy nagy adag szerencse, hogy a szezont jobban folytathassuk.

Ettől függetlenül nem volt könnyű dolga a Viktor Securitynek, a szolnoki együttes izgalmas meccseket vívva jutott el a fináléig, amelyben a karcagi Labonczfa-Szántóval találkoztak, és magabiztos, 4-1-es győzelmet arattak. A tornán hat gólt szerző Holman Dávidot választották meg a XVI. Real Team Kupa legjobb mezőnyjátékosának. A középpályás a loki.hu portálnak elmondta, hogyan fogadta a címet, és  mióta tagja a szolnoki csapatnak.

– Az egyik legjobb barátom, Vernes Ricsi révén kerültem a Viktor Securityhez. A gárdának több olyan gyermekkori barátom is tagja, akivel régen együtt fociztam, így azt mondhatom, ez olyan társaság, ahol mindenki barátként tekint a másikra. Nagyon örültünk, hogy ismét mi nyertük meg a Real Team Kupát. Nyilván jólesett, hogy engem választottak meg a torna legjobb mezőnyjátékosának, de azt gondolom, a támadósorunkból bárki megkaphatta volna a címet, hiszen a többiek is kimagasló teljesítményt nyújtottak.


A Real Team Kupa győztese a Viktor Security

A Real Team Kupa győztese a Viktor Security

Kapcsolódó Cikkek