EUR: 331,09 Ft
CHF: 302,29 Ft
2019. december 07., szombat
Ambrus

Extra

Horváth Éva megmutatta pocakját – Fotó!

Fotó: instagram

/Fotó: Instagram

Horváth Éva a napokban saját lakásának tetőablakán keresztül napoztatta pocakját, ezzel együtt pedig babáját.

A boldogságtól sugárzó kismama egy gömbölyödő pocakos fotót posztolt közösségi oldalára, majd hozzátette, kakaóvajjal ápolja bőrét, hogy megtartsa annak rugalmasságát. Évának egyébként régen vágyott álma vált valóra babája érkezésével. A Lokálnak korábban elmesélte, rengeteg különleges módszert próbált ki, hogy áldott állapotba kerülhessen.

– Az akupunktúra mellett szednem kellett otthoni kiegészítő kezelésként méhet melegítő golyókat is, mert nagyon fontos, hogy a méhünket állandóan melegen tartsuk, ne igyunk például hideg vizet sem!

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Visszatér a színpadra Demjén Ferenc

  Visszatér a színpadra Demjén Ferenc

  Egy év kényszerpihenő után december végi nagy koncertjén tér vissza a színpadra Demjén Ferenc. A 72 éves énekes napról-napra jobban van, a mozgás sem jelent neki gondot, és az elmúlt hónapok történéseire is tisztán emlékszik.

 • Megegyezett L.L. Junior és Csilla

  Megegyezett L.L. Junior és Csilla

  L.L. Junior tegnap közleménybe tudatta a nyilvánossággal, sikerült megegyezniük volt párjával kisfiúk, a hatéves Lacika felügyeletéről.

 • Lefestette magát Gelencsér Timi

  Lefestette magát Gelencsér Timi

  Új szerepben próbálhatta ki magát a TV2 Catch versenyzője, Gelencsér Tímea. A 2016-os Miss World Hungary győztese Borbás Edina legújabb könyvének, A Szeráj borítóján látható a főhősnő, Szófia szerepébe.