EUR: 329,72 Ft
CHF: 299,31 Ft
2019. december 13., péntek
Luca, Otília

Belföld

Igazi férfiakat keresnek

A Miss Supranational Hungary szépségversenyen eddig csak a gyönyörű hölgyeket csodálhatták, ám idén elindul a Mr. Supranational Hungary, így a férfias és sármos urak is megmérettethetik magukat.

A Miss Supranational idei versenyzője, Kocsis Korinna máris Európa legszebbje lett, világviszonylatban pedig az 5. helyen végzett.


„Rendkívül büszkék vagyunk, hogy Korinna ilyen fantasztikus eredményt ért el a világversenyen. Összetett csapatmunka kellett az eredményhez, mert nem elég megmutatni, hogy egy lány szép és csinos, hanem ki is kell hozni belőle a maximumot. Ezt a sikert szeretnénk fokozni azzal, hogy idén már nem csak hölgyek, hanem urak is indulhatnak a Supranational Hungaryn. Így az első olyan férfi verseny lesz, melynek nyertese világversenyen képviselheti Magyarországot. Azt a férfit keressük, aki mellet minden magyar hölgy nőnek érezheti magát! A felkészülés során olyan feladatokat kapnak a nevezők, melyek alapján kiderül, melyikük az igazi férfi. A hölgyeknél pedig azt a nőt keressük, aki belső szépségével, tudatosságával és komolyságával ki tud állni a világ elé, és a verseny eszméjét, valamint országunkat tiszta szívvel tudja képviselni. Ide egy mosoly már kevés” – mondta Pálfalvi Petra a Miss és Mr. Supranational Hungary licence tulajdonosa.

A szervezők nem csupán a férfiak versenyével újítanak. Bevonják az embereket, véleményt kérnek, és ők maguk is adhatnak a versenyzőknek feladatokat, amikből kiderül: ki mennyire alkalmas arra, hogy a címet viselje és hazánkat promótálja a világban.


„A Miss és Mr. Supranational Hungary újra eszmét és küldetés állít a szépségverseny mellé, amiről sajnos az évek alatt elfeletkeztek hazánkban. Ezért nagy hangsúlyt fektetünk a jótékonykodásra, a környezetvédelemre, Magyarország értékeinek, kultúrájának bemutatására, valamint a tehetségek támogatására. Ezt az eszmét méltán képviselve két pályázattal segítik a tehetségeket és a Leukémiás Gyermekkért Alapítványt. Az egyik pályázatot a verseny hazai döntőjének magyaros viseletének elkészítésére, a másikat pedig olyan ruha tervezésére írjuk ki, ami a leukémiás betegségben szenvedőknek erőt, vidámságot sugároz” – tette hozzá Pálfalvi Barbara, a Miss és Mr. Supranational Hungary kreatív igazgatója.

A szépségversenyre 2017. március 1-jétől lehet jelentkezni, a hazai döntő 2017 augusztusában, a világverseny pedig 2017 decemberében lesz.

Kapcsolódó Cikkek

 • Tovább dagad a kispesti korrupciós botrány

  Tovább dagad a kispesti korrupciós botrány

  A százmilliós mutyikról beszélő és fehér porral a kezében hadonászó Lackner Csaba, kispesti önkormányzati képviselő újabb jóslata teljesült, ugyanis a volt MSZP-s képviselő már a választási kampányban megmondta, hogy Guzmics Zsombor, a kerület Építéshatósági és Városüzemeltetési Irodájának irodavezetője távozni fog a voksolást követően.

 • 53 szülészetet fejleszt a kormány

  53 szülészetet fejleszt a kormány

  Ötvenhárom közfinanszírozott egészségügyi intézmény szülészetét fejlesztik 3,3 milliárd forintból – jelentette be Kásler Miklós, az emberi erőforrások minisztere.

 • Milliárdos üzletté vált a migráció

  Milliárdos üzletté vált a migráció

  A Magyarország irányába tartó illegális migráció az elmúlt hónapokban jelentősen megnőtt. A migránsok nagy része pedig embercsempész-hálózatok közreműködésével jut hazánk területére.