2019. december 11., szerda
Árpád, Árpádina

Extra

Így szelídült meg Hollywood megrögzött agglegénye

Még Hollywoodban sem gondolták volna, hogy George Clooney, az egykori szívtipró egyszer családot alapít. Felesége, Amal ugyanis ikrekkel várandós. A rajongóknál már csak volt barátnői lepődhettek volna meg jobban a híren, akik mindannyian szerették volna felvenni a Mrs Clooney nevet.

Január óta pletykálták, hogy valami szokatlan van George Clooney háza táján, ugyanis feleségét, Amalt november óta senki sem látta. Először azt hitték, hogy a jóképű sztár újabb kapcsolata is zátonyra futott csapodár természete miatt, de végül kiderült, hogy ennél sokkal örömtelibb a hír: ikergyermekekkel terhes a libanoni származású ügyvédnő. A pár közeli barátai szerint teljes nyugalmat rendeltek el az orvosok Clooney-nénak, aki egy kisfiút és egy kislányt hord a szíve alatt. Az idáig vezető út igen rögös volt, hisz ki ne tudná, hogy az 55 éves Clooney az elmúlt évtizedekben nagykanállal habzsolta az életet.


Amal Clooney and George Clooney attends premiere of 'Money Monster ' during Cannes Film Festival on 12th May, 2016, Cannes, France, Image: 284212890, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, KCS Presse

Amal teljesen megszelidítette az egykori szívtiprót: Profimedia, KCS Presse

Clooney a kabala pasi

Clooney első barátnője Kelly Preston színésznő volt, aki két éven keresztül randizgatott az akkoriban inkább B kategóriás filmekben és sorozatokban feltűnő színésszel. Kelly állítólag halálosan szerelemes volt a sármőrbe, de miután Clooney két közösen eltöltött év után sem akarta megkérni a kezét, inkább szakított a férfival. Preston nem búslakodott sokáig, ugyanis 1991-ben összeházasodott John Travoltával, akivel idén már 26 éve vannak együtt.


Nagyon kevesen tudják, hogy a Vészhelyzetben megismert színésznek volt már egy közel négy évig tartó házassága a most 58 éves Talia Balsammal. A pár egy hirtelen döntés (és pár átmulatott éjszaka után) Las Vegasban kelt egybe. Már a kapcsolatuk alatt is számos problémájuk volt, és később Clooney nem egy helyen azt nyilatkozta, hogy megbánta a frigyet. A válás Taliának is jót tett, ugyanis pár évvel később összejött a Mad Men című sorozatból ismert John Slatteryvel, akivel 20 éve házasok.

Futottak még

Nem voltak ilyen szerencsések az ezredforduló utáni indulók: Lisa Snowdon, Krista Allen és Stacy Kiebler – csak néhány hölgy azok közül, akik megkísérelték a lehetetlent: megtartani maguknak a színészt. Ezek a se veled, se nélküled kapcsolatok sokszor évekig elhúzódtak és valószínűleg egy időben Clooney sem tudta már követni, hogy éppen kivel tölti együtt az éjszakát. Mindenesetre elmondható, hogy a 2014-es év vízválasztó volt a sztár életében, ugyanis ekkor jegyezte el Amalt, akit még abban az évben feleségül is vett. Azóta is talány, hogy vajon mivel tudta megfogni a 38 éves ügyvédnő a szívtiprót, de akárhogyan csinálta, célravezető volt a praktikája.

Kapcsolódó Cikkek