EUR: 329,44 Ft
CHF: 301,04 Ft
2019. december 14., szombat
Szilárda

Extra

Ilyen cuki Pink kisfia, Jameson! – Fotó!

Pink nemrég adott életet második gyermekének, Jamesonnak. Az énekesnőnek már van egy lánya, de úgy tűnik, az egykor vadóc sztár csak most lett kiegyensúlyozott és nyugodt kismama.

Már nem szól be az őt követő fotósoknak, sőt inkább mosolyog rájuk. Nemrég pont akkor kapták lencsevégre, miután a családjával ebédelt. A kisbaba pedig igazán édes, cukin pihen anyukája karjaiban.

EXCLUSIVE: Pink carries her baby son Jameson in her arms tenderly after playing in the sandbox and having lunch in Malibu's Cross Creek shopping area., Image: 310071074, License: Rights-managed, Restrictions: -ALLCOUNTRY, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Splash

Pink /Fotó: Profimedia

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

  • Szujó Zoltán: Nálunk 600 kilométer alatt nincs karácsony

    Szujó Zoltán: Nálunk 600 kilométer alatt nincs karácsony

    A karácsonyi készülődés az év egyik legszebb időszaka, még annak ellenére is, hogy rengeteg stresszel és fáradsággal jár. Beszerezni az ajándékokat, megfőzni a finomságokat, és feldíszíteni a fát bizony nem kevés munka, a NőComment!

  • 2020-ban is lesz nyugdíjemelés

    2020-ban is lesz nyugdíjemelés

    Jövőre emelkednek a nyugdíjak. Az emelés több mint 2,5 millió nyugdíjast, illetve nyugdíjszerű ellátásra jogosultat érint. Emellett a kormány 2020-ban is számol nyugdíjprémium kifizetésével.